Cele mai noi tendinte in hairstyling: Ingrijire personalizata pentru parul tau

Cel mai probabil, stii deja cat de importanta este masca de par in cadrul ritualului de ingrijire.  Da, un par sanatos si stralucitor are nevoie de atentie.

In 2018, specialistii atrag atentia ca aplicarea unui singur produs nu este suficienta! Acestia recomanda si introducerea unei infuzii in cadrul mastii pentru a acoperi mai multe nevoi in acelasi timp!

Ideea de ingrijire personalizata a devenit foarte populara tocmai pentru ca se focuseaza pe individualizarea rutinei de ingrijire, una dintre tendintele principale in intreaga industrie de beauty.

Dar ce este, cum functioneaza – si cel mai important – de ce are nevoie parul tau de o ingrijire personalizata? Arabela Zadic, stilist SP, ne dezvaluie care sunt beneficiile adoptarii acestei rutine.

De ce are nevoie parul tau de mai multe produse de ingrijire?

Ingrijirea personalizata presupune aplicarea mai multor produse pentru a trata diverse probleme sau pentru a acoperi simultan mai multe nevoi ale parului tau.

Daca in cazul tenului multimaskingul este din ce in ce mai popular, parul poate fi tratat in mod similar prin aplicarea mastilor si a infuziilor.

Mai intai de toate tebuie sa intelegi cerintele parului tau si care dintre ele sunt prioritare. Tipul si textura parului dicteaza modul in care il ingrijesti, explica specialistii.

“Cand o clienta intra in salon, ne focusam pe partea de diagnoza. Astfel, putem intotdeauna  identifica cel putin doua nevoi. De exemplu, poate fi vorba despre un scalp sensibil si un par degradat sau un par vopsit cu lipsa de volum. Dupa ce identificam aceste nevoi, le prioritizam si stabilim tipul de masca si de infuzie pe care il vom folosi,” explica Arabella Zadic.

Parul tau are texturi si nevoi diferite

Cand vine vorba de o ingrijire corecta, este important sa alegi produsele tinand cont de aceste detalii.

“In cazul unei cliente cu par vopsit si lipsit de volum, nevoia principala poate fi greutatea in a pastra intensitatea si luciul culorii, si secundar, lipsa de volum, adica un fir fragil, subtire. Dupa ce prioritizam nevoile, amestecam masca speciala pentru par vopsit cu o infuzie pentru volum. Acest amestec se aplica cu o pensula pe par si se lasa sa actioneze timp de 5-10 minute la scafa (aportul de caldura intensifica efectul!) si apoi se clateste,” explica specialistul SP.

Poti avea un scalp gras sau deshidratat, restul suvitelor si-au pierdut din intensitatea culorii, iar varfurile pot fi deteriorate. In acest caz, este recomandat sa apelezi la masti si infuzii care targeteaza fiecare dintre aceste nevoi (exfoliere, mentinerea culorii si plus de hidratare).

“In cazul in care clienta are scalpul sensibil si parul degradat, stabilim de la inceput ca trebuie aplicat o masca pentru scalp sensibil. Se va aplica SP Balance Scalp Mask, pe scalp, pe carari, iar pe par o masca pentru refacerea firului de par, precum SP Repair Mask. Ambele vor lucra 5-10 minute una pe scalp, cealalta pe par si se va clati,” mai precizeaza stilistul SP.

Pentru a avea un par sanatos, este necesar sa folosesti produse adaptate nevoilor acestuia. Prin aplicarea mastilor si a infuziilor, parul tau se poate bucura de un plus de hidratare, mai mult volum sau o culoare mai intensa!

Pret recomandat SP Balance Scalp Mask: RON 99

Pret recomandat SP Repair Mask: RON 99

My title page contents