Cum afecteaza parul venirea toamnei?

Vine toamna încet pe strada și în inima ta. În garderoba ta, în inima ta. Toamna aduce cu ea plusuri și minusuri, schimbări de culoare și stil în coafura ta. Cum afecteaza parul venirea toamnei?

 

Odată cu venirea toamnei, părul se resimte. Mai exact, vorbește de zilele și orele lungi petrecute sub soarele fierbinte, despre băile în mare. Și uite așa acesta este mai uscat și mai casant.

Ce ai de făcut?

Stiliștii Wella Professionals recomandă ca, în primul rând, toamna e nevoie să ne tundem părul. Odată la 8-10 saptamani, trebuie sa tăiem 1 cm.

Părul deshidratat și casant are musai nevoie de mască. Aceasta poate fi îmbogățită cu 2-3 picături de ulei tratament și lăsată să acționeze minim 5 minute, ca să aibă un efect maxim.

„Căderea părului cauzată de toamnă poate fi corectată în primul rând prin tuns. Aceasta este cauzată în primul rând de netăierea la timp a vârfurilor. De ce? Pentru că, vărfurile se hrănesc din rădăcina , dar când acestea sunt foarte degradate, încep să tragă din vitaminele de la rădăcina, o slăbesc, iar firul cedează și cade”, susține Antoaneta Stoican, stilist Wella Peofessionals. De asemenea, trebuie să folosim șampon și mască de regenerare.

 

My title page contents