Uneori avem nevoie de măști… de păr, desigur! Și nu mă îndoiesc că și tu le folosești. În funcție de nevoile părului tău, cu efectul dorit: pentru mai multă strălucire, cu efect antistatic, pentru mai mult volum, contra părului deteriorat, gras sau colorat, dar și pentru părul creț sau ondulat.

Măștile de păr sunt emulsii cosmetice special concepute pentru a fi aplicate pe scalp și pe păr (pe toată lungimea lui).

Măștile de păr ideale ar trebui să îndeplinească următoarele cerințe:

  • Să ofere volum și strălucire;
  • Să-ți îmblânzească părul încurcat;
  • Să calmeze scalpul;
  • Să protejeze culoarea părului (natural sau vopsit);
  • Să aibă efect anti-frizz pentru părul creț;
  • Să hrănească, hidrateze și protejeze părul uscat și deteriorat;
  • Să combată efectul gras, să curețe și să ofere mai multă strălucire.

 

De altfel, specialiștii Sebastian Professional îți recomandă cea mai bună mască pentru nevoile buclelor tale: TWISTED ELASTIC TREATMENT Curl mask.

Tratamentul mască infuzat cu Complexul Flexi- Alg™ hidratează și fortifică părul în timp ce îi menține elasticitatea. Disciplinează firele rebele, hidratează părul, formează și sigilează elasticitatea buclelor. Îți dorești mai mult de atât?

În plus, Flexi  Alg™ Complex este o tehnologie revoluționară ce conține carrageenan – extras din alge roșii – astfel încât buclele sunt infuzate cu elasticitatea specifică plantelor subacvatice. Un mix special de extract de carrageenan, polimeri elastici, panthenol și glicerină care pe lângă elasticitate, oferă flexibilitate, hidratare, definire și netezire părului cu bucle.

Sugestie!

Pentru a spori efectul unei măști de păr, strânge-ți părul într-un prosop cald și umezit. Ca o alternativă la prosop, este indicat să înfășori părul într-o folie de plastic, pentru a face mult mai ușoară  penetrarea substanțelor funcționale în interiorul părului.

Nu mai sta pe gânduri, grăbește-te să obții bucle perfecte cu Sebastian Professional TWISTED ELASTIC TREATMENT Curl mask. Preț: 84 lei.

 

 

 

My title page contents