tusea

Ce ar fi toamna fara tuse? Ei bine, lasand gluma la o parte, atunci cand vorbim despre gemoterapicele din „trusa de urgenta a toamnei”, e musai sa luam in calcul Extractul din Muguri de Carpen. El este cel mai recomandat in tuse .

 

Tusea este un act reflex de aparare a organismului care, in general, nu trebuie inhibata. Ba dimpotriva! Corpul este cel care trebuie intarit ca sa elimine toxinele.Stiti deja ca, cele mai multe raceli sunt insotite de tuse. Motivul?  Iritatia nazo-faringiana si secretiilor din nas, care se scurg pe peretele posterior al faringelui.

Stii care sunt alimentele care saboteaza medicamentele?

Cum apare tusea?

Tusea poate aparea si intr-o raceala simpla, cu secretii nazale. De cele mai multe ori, ea apare si in iritatii ale laringelui si faringelui sau in afectiuni pulmonare si bronhice. In astfel de cazuri, ar fi bine ca farmacistul sa nu puna el singur diagnostic, ci  sa indrume pacientul catre medic pentru stabilirea unui diagnostic corect.

Copiii si tusea

In cazul copiilor, tusea pe care parintii o pot trata singuri acasa este cea care insoteste guturaiul simplu. Simpomele? Nas infundat, secretii si stare subfebrila.

Ce va recomand? Extractul gemoterapic din muguri de carpen. El vine sa stimuleze organismul pentru eliminarea toxinelor de la nivelul cailor respiratorii si regleaza tonusul bronsic. Totodata, are actiune expectoranta, antispastica si cicatrizanta. Totodata, Extractul din muguri de carpen are o actiune de regenerare a tesutului hepatic. Ulterior, el consolideaza aceasta actiune si la nivel respirator, aducand o stabilizare a starii de sanatate.

Cazuri acute

In cazurile acute, Extractul gemoterapic din muguri de carpen se administreaza timp de minim o saptamana. Pe de alta parte,  in cazurile cronice sau recidivante se recomanda o cura de o luna de zile. Daca acest extract va fi asociat  cu alte extracte gemoterapice – de Calin, Caprifoi sau Cais, el se va administra o data pe zi.

Va reamintesc ca, gemoterapicul din muguri de Carpen intra si in compozitia preparatelor Polygemma 3 – Tuse si Polygemma 4 – Sinusuri. Si ele sunt extrem de bune si de utile in caz de raceli.

Asa poti sa vindeci infectiile respiratorii aflate la debut.

My title page contents