Cum să petreci Anul Nou cu copiii: sfaturi utile pentru tine și cei mici

cum sa petreci anul nou cu copiii

Când vine vorba despre petrecerea de Revelion alături de cei mici este imposibil să nu începi să te stresezi. Tocmai de aceea ar fi bine să știi cum sa petreci Anul Nou cu copiii în linişte, fără să îţi faci griji!

În cazul în care îţi vei petrece Revelionul acasă, împreună cu copiii, ar fi bine să îţi faci o listă cu activitaţi, pe care le puteţi face împreună. Petrecerile cu adulţi îi vor plictisi pe cei mici şi astfel s-ar putea să îți strice Revelionul.

Însă, dacă găsiți câteva jocuri interesante, pe care să le jucați împreună cu cei mici și ceilalți musafiri, seara va fi mai ușoară.

Prepara băuturi pentru toată lumea!

Dacă te întrebi cum să petreci Anul Nou cu copiii fără să ai probleme, o soluție este planificarea atentă a meniului! Cei mici nu vor putea să dea noroc cu șampanie, tocmai de aceea puteți prepara împreună o băutura specială, fără alcool, pentru cei mici.

Dă-i băuturii un nume cu o sonoritate importantă, pune-o într-un pahar de șampanie și toastează alături de copilul tău. Astfel cel mic se va simți important la petrecerea cu adulții. Dacă sunt și alți copii invitați la tine acasă, procedează în același mod. Cei mici de vor distra de minune împreună!

Cum să petreci Anul Nou cu copii acasă? Numărătoare inversă le va stârni interesul!

Nimic nu se compară cu privirile entuziasmate ale copiilor atunci când începe numărătoarea inversă în noaptea de Revelion. Dacă nu sunt prea obosiți, asigură-te că sunt gros îmbrăcați și mergeți în centru orașului. Numărătoarea inversă li se va părea mult mai interesantă!

Cum să petreci Anul Nou cu copiii dacă vreți să vedeți artificiile?

Află unde se vor da focurile de artificii în orașul tău, unde vor fi concerte și mergeți împreună. Petreceți Revelionul în mijlocul orașului și bucurați-vă împreună de petrecerea din centru orașului.

Totuși, trebuie să fii foarte atentă dacă mergeți în centru. Stai tot timpul în preajma celor mici. eventual, țineți-vă de mână. Astfel ei nu se vor pierde, iar tu îi vei putea supraveghea constant.

Amenajează un spațiu destinat fotografiilor, chiar la voi în casă!

Cum să petreci Anul nou cu copiii acasă și să vă distrați? Simplu! Amenajează un spațiu destinat fotografiilor. Nu ai nevoie de prea multă muncă pentru un spațiu foto reușit.

Tot ce trebuie să faci este să alegi câteva obiecte decorative, strălucitoare, precum ochelari de soare mari, peruci colorate sau pălării strălucitoare. Așează-le în jurul celui mai frumos fotoliu din casă, sau chiar lângă brad și gata, spațiul vostru de  fotografii este pregătit!

Amenajează un loc de joacă pentru copii!

Dacă știi că urmează să vină mai mulți copii în vizită la voi de Crăciun, amenajează un loc de joacă. Folosește camera celui mic și jucăriile lui pentru a crea atmosfera perfectă pentru copii.

Eventual, în cazul în care există și copii mici, poți așeza perne de jur împrejurul pereților și în cat mai multe locuri pe jos, astfel dacă vor cadea, bebelușii nu se vor lovi atât de tare.

Pregătește o masă specială pentru copii!

Dacă vrei să îi faci pe copii să se simtă cu adevărat importanți,  pregătește-le o masă specială și un meniu potrivit pentru ei în seara de Revelion.

Amenajează masa cu accesorii pentru copii: șervețele cu personajele lor preferate, coifuri li farfurii și tacâmuri pentru copii. Pregătește feluri de mâncare în forme amuzante și alege preparate care se pot mânca ușor. Cei mici se vor grăbi mereu să alerge la joacă!

 

 

 

 

 

My title page contents