cum să faci poze bune de familie

Vacanța este momentul în care veți face cele mai bune fotografii. Tocmai de aceea, ne-am gândit să-ți oferim câteva sfaturi ca să știi cum să faci poze bune de familie și să imortalizezi într-un mod perfect toate amintirile voastre!

Descoperă cele 6 care, potrivit digital-photograpy-school.com, te vor ajuta să faci poze bune familei tale:

  1. Cum să faci poze bune de familie? Încearcă să fii tu regizorul!

Să faci fotografii cu un grup mare de persoane poate fi dificil! Tocmai de aceea, este bine să alegeți una sau două persoane din grup care să facă poza.

Așezați-vă într-un loc cât mai deschis, astfel în cât să poată să încapă toată lumea în poza. Apoi urmeaza cea mai dificilă etapă: trebuie să folosești cât mai multe unghiuri! Fotografiază-i pe cei dragi din unghiuri diferite și de mai multe ori. Astfel șansele să surprinzi un moment în care toată lumea se uită la cameră sunt mai mari!

2. Ușurează situația subiecților tăi!

Persoanele fotografiate nu se vor simți în largul lor la început, drept pentru care, tu vei fi responsabil pentru înveselirea lor. Trebuie să le oferi persoanelor fotografiate încredere, astfel în cât ele să fie sigure pe ele și gata oricând să pozeze.

3. Cum să faci poze bune de familie? Aranjează lumina în interior!

În cazul tuturor fotografiilor,  lumina este cheia! Dacă fotografiezi în interior și nu îți dorești să investești în iluminarea scumpă, folosește cea mai ieftină și mai măgulitoare formă de iluminat: lumina soarelui.

Poziționează-ți grupul spre o fereastră mare și luminoasă. Dacă este o zi însorită, poza ta va ieși perfect!

4. Cum folosești lumina în exterior?

În cazul în care faceți poze afară, trebuie să știi cum ar fi bine să cadă lumina soarelui. ea poate crea umbre absolut inutile pe fața sau corpul subiecților. tocmai de aceea, când faci poze afară, așează-i pe cei fotografiați cu spatele la soare.

Astfel vei obține lumina perfectă, care le pune în valoare fgrumusețea, dar care totodată, le va subția și silueta!

5. Cum să faci poze bune de familie? Stabilește culorile pe care trebuie să le poarte subiecții tăi!

Vorbește înainte cu membrii familie și alegeți împreună hainele potrivite. Spre exemplu, pentru niște poze amuzante puteți folosi tricouri cu mesaje haioase. O idee pe care o recomandăm: alegeți tricouri albe, iar pe fiecare tricou scrieți câte o literă. Îmbrăcați tricourile și formați numele vostru de familie. Veți obține o fotografie amuzantă!

6. Distrați-vă!

Cele mai frumoase poze pot fi uneori instantaneele. Tot ce trebuie să faceți la ședința foto este să vă distrați. Lasăi pe cei mici să alerge de colo colo și fotografiază-i fără știe. Un alt lucru pe care îl puteți face este sa vă jucați. Alege jocul preferat al copiilor tăi și rogă-l pe fratele tău sau o prietenă să vă facă poze ție și familei tale în timp ce îl jucați.

 

 

 

 

 

 

 

 

My title page contents