Cum te îmbraci dacă eștînsărcinată toamna?

Cum te îmbraci dacă ești însărcinată toamna? Ți se pare complicat? Toamna este anotimpul perfect pentru sarcină, așa că iată câteva sfaturi despre cum să alegi cele mai bune haine cu care să te îmbraci.

Sarcina este o perioadă în care corpul unei femei suferă multe schimbări, nu doar din punct de vedere hormonal, ci și din punct de vedere fizic. Pe măsură ce bebelușul se maturizează și se dezvoltă, corpul viitoarei mame se schimbă, cu siguranță, luând forme noi. Din acest motiv, îmbrăcămintea este, de asemenea, o temă foarte importantă în timpul sarcinii, iar fiecare anotimp are propriile sale caracteristici.

Așadar, cum te îmbraci dacă ești însărcinată toamna?

A fi însărcinată toamna are mai multe beneficii, indiferent de perioada sarcinii.

  • Dacă sarcina este la început, în primul trimestru, starea de greață va fi mai ușor de controlat datorită temperaturilor răcoroase și plimbărilor în natură.
  • Daca ai ajuns cu sarcina în al doilea trimestru toamna, te vei putea bucura de energia acestor luni pentru a face multe activitati în așteptarea iernii. De asemenea, vei putea profita de multe preparate gustoase din legume și fructe de sezon.
  • Dacă toamna te găsește în ultimul trimestru de sarcină, temperaturile vor ameliora probleme precum oboseala, picioarele grele și tulburările de presiune.

Cum te îmbraci toamna în primul trimestru de sarcină?

Dacă e toamnă și tocmai ai aflat că ești însărcinată… bucură-te! Ai de partea ta clima blândă, care îți permite să ameliorezi greața și alte afecțiuni. În plus, te poți îmbrăca în continuare cu hainele pe care le ai. În primele săptămâni corpul suferă puține modificări, iar afară e în continuare cald.

Prin urmare, poți purta în continuare fuste lungi, tricouri, cămăși și pulovere. Dacă plouă sau începe să se răcească, poți purta trenciuri sau paltoane. Daca începe sa îți crească burtica, renunță la blugii strâmți și optează pentru ciorapi și pantaloni cu bandă specială de maternitate, comozi si practici pentru fiecare ocazie.

Ce haine să porți toamna în al doilea trimestru?

Dacă între timp ai ajuns în al treilea trimestru, atunci te bucuri de cea mai liniștită și plăcută fază a sarcinii. Burtica ta va începe să crească. În acest moment, există șansa să-ți schimbi toate formele, nu numai talia. În această etapă poți alege să porți blugi de maternitate, rochii largi de lână, pe care să le combini cu colanți sau pantaloni. De asemenea, poți opta pentru pulovere lungi care acoperă formele si pantofi comozi.

Al treilea trimestru de sarcină, în sezonul de toamnă, aduce mici modificări în garderoba ta

Cel de-al treilea trimestru indică și sfârșitul sarcinii. Burta a crescut între timp și continuă să crească într-un ritm accelerat. Nu este nevoie să-ți refaci garderoba. Este suficient să faci câteva achiziții pentru a-ți completa look-ul. De exemplu, poți cumpăra pulovere de lână deschise în față, care servesc și ca jachetă. Dacă porți fuste și rochii, de preferat ar fi să alegi colanți speciali pentru sarcină. În unele cazuri, acești ciorapi ajută și la circulația picioarelor și îmbunătățesc senzația de greutate seara. Evită îmbrăcămintea strâmtă pesta burtă, chiar și fustele cu elastic. Aceasta deoarece ar putea perturba digestia, întrucât aceste haine ar fi poziționate (în această perioadă) la înălțimea esofagului.

 

 

My title page contents