De ce să folosești baza de machiaj?

Baza de machiaj este unul dintre acele produse magice care combină beneficiile produselor de îngrijire a tenului cu cele ale cosmeticelor. Acum e simplu! Cu baza de machiaj ai și protecție și un ten perfect dintr-o mișcare. Și, mai ales, într-un singur produs.

 

Mineral Face Shield de la Repechage are la bază minerale care asigură atât îngrijirea pielii, cât și o protecție crescută  împotriva razelor UV, radicalilor liberi și a poluării. Cum acționeaza? Simplu! Ca un scut protectiv pentru ten.

Baza de machiaj sau primerul se aplică înainte de fondul de ten și corector. Ea funcționează ca o cremă hidratantă. Netezește tenul și corectează micile imperfecțiuni.  Odată cu aplicarea acesteia, tenul tău este pregătit pentru machiaj. Unde mai pui ca ai bifat și un look impecabil.

Crema Mineral Face Shield  are o consistență foarte ușoară și alunecă pe piele, creând instantaneu o finisare perfectă, în timp ce protejează împotriva împotriva factorilor de mediu.

De ce să folosești baza de machiaj?

Atuurile ei constau in ingredientele conținute. Unul dintre cele mai importante este reprezentat de algele marine, o sursă bogată de antioxidanți naturali. Cum funcționeaza aceștia? Au rol antiinflamator și protejează tenul împotriva stresului oxidativ.

Un alt ingredient benefic al primerului Repechage este Oxidul de Zincun mineral micronizat care formează o barieră la nivelul pielii, protejând-o împotriva poluării. Totodată, el calmează și absoarbe excesul de ulei.

Preț recomandat: 200 de lei.

 

My title page contents