Sportul care arde cele mai multe calorii. 10 sporturi care consumă cel mai mult caloriile

Sportul care arde cele mai multe calorii. 10 sporturi care consumă cel mai mult caloriile

Tu știi care este sportul care arde cele mai multe calorii? Uneori, o dietă controlată nu este suficientă pentru a ne menține silueta. Nu-ți face griji, te ajută sportul…dar alege-l pe cel mai eficient!

 

Problema, de fapt, este că de foarte multe ori, persoanele care țin dietă nu fac și sport. Și, mai ales, nu fac sportul potrivit, care să le permită să ajungă rapid la forma dorită, să aibă un aspect tonifiat și sănătos!

 

Sportul care arde cele mai multe calorii. 10 sporturi care consumă cel mai mult caloriile

1. Arte Marțiale

Karate, judo, kick box, kung fu și taekwondo ajută la pierderea în greutate, deoarece oferă o parte aerobă în care poți respira și una care îți întărește mușchii. Într-o oră de antrenament pot fi arse până la 1300 de calorii.

2. Fotbal

Evident, mai potrivit pentru băieți! Datorită antrenamentului și rezistenței necesare în timpul unui meci de fotbal, sunt arse mai mult de 1000 de calorii.

3. Cursă de alergare

Într-o oră de alergare vei arde aproximativ 820 de calorii și, de asemenea, se va reactiva metabolismul!

4. Săritul corzii

Arde foarte multe calorii (aproximativ 700 de calorii) și ajută mușchii spatelui, chiar dacă este cu adevărat dificil să sari coarda timp de o oră întreagă.

5. Alpinism

Un sport care nu este potrivit pentru toată lumea, dar care arde 700 de calorii pe oră și ajută la tonifierea tuturor mușchilor, în special a celor din brațe!

6. Sportul care arde cele mai multe calorii. Scrimă

Un sport nu prea răspândit, dar care arde aproximativ 600 de calorii pe oră și întărește mușchii picioarelor și ai abdomenului, pe lângă cei ai brațului care ține arma!

7. Tenis

Nu este foarte util dacă vrei să slăbești rapid, deoarece în timpul jocurilor ai timpi morți diferiți. Totuși, tenisul te va face să consumi aproximativ 660 de calorii pe oră și te va face să îți tonifici mușchii brațului mai presus de toate!

8. Ciclism

Consumul de calorii variază mult în funcție de viteza și duritatea suprafeței pe care mergi, dar cu un antrenament normal consumi în medie 550 de calorii.

9. Sportul care arde cele mai multe calorii. Înot

Sporturile nautice, deși nu ard foarte multe calorii (în jur de 550 pe oră) sunt perfecte pentru a întinde mușchii și a pierde în greutate rapid! Dacă nu îți place înotul, încearcă Aqua Walking, Aqua Gym sau Aqua Spinning!

10. Trekking

Dacă îți plac sporturile în aer liber, atunci alege drumeția! Te va face să arzi 400 de calorii pe oră, antrenând toți mușchii din picioare și fese! Specialiștii îi sfătuiesc pe cei care vor să slăbească să facă această activitate în fiecare zi timp de 45 de minute.

My title page contents