PURE AUBURN – cea mai nouă și mai actuală colecție de roșu KOLESTON PERFECT

Noi nuanțe de culoare îmbogățesc paleta cromatică Koleston Perfect de la Wella Professionals. PURE AUBURN este o colecție de nuanțe moderne de roșu inspirate de texturi și tonuri din natură.

Cromatica PURE AUBURN a fost prelucrată, digitalizată și tradusă în molecule de culoare, folosite mai departe pentru a crea combinații complexe. Obiectivul final este crearea de look-uri moderne, ce mizează pe mixuri de tonuri de roșu cu personalitate:

–              De la vibrant la delicat – roșul specific focului poate primi reflexii de piersică;

–              De la bogat la natural – combină cu blondul caramel, iar în acest fel roșul bogat precum cuprul se transformă într-o nuanță naturală;

–              De la închis la deschis – un brunet auriu devine catifelat atunci când este combinat cu brunetul mahon.

Noile nuanțe sunt calde, de aur sau cupru și pot adăuga acel “ceva”special oricărei culori. Sunt adaptabile pentru orice adâncime sau intensitate, oferă luminozitate și bogăție indiferent de tonul ales.

PURE AUBURN – bucură-te în voie de pasiunea, tinerețea și vitalitatea roșului KOLESTON PERFECT de la Wella Professionals.

 

*** Pentru reîmprospătarea culorii, specialiștii Wella Professionals recomandă serviciul PURE REBUILD BALANCE, este perfect pentru părul sensibilizat și decolorat. Acesta il face mai puternic, îi revigorează lungimile și vârfurile, cu Wellaplex. Poate fi folosit pentru orice nuanță de păr, inclusiv pentru blonduri.

 

 

Preț serviciu în salon – 200 lei

 

 

 

My title page contents