Noua branza din gama Delicii Calde, de la Hochland, are o textura speciala, care o impiedica sa se topeasca pe gratar, facand foarte simpla si rapida pregatirea ei. In doar 4-5 minute, branza se gateste, iar tu obtii rapid un meniu de gratar variat, alaturi de carne, legume sau salate.

Branza Delicii Calde La Gratar poate fi pregatita rapid si in bucatarie, in orice tip de tigaie, pastrandu-si aceeasi textura speciala si gustul savuros. Fie ca esti un adevarat maestru al gratarului sau pur si simplu vrei sa iti surprinzi prietenii cu preparate si gusturi noi, noul produs va fi aliatul tau pentru mese savuroase in aer liber!

Delicii Calde La Gratar este un produs sezonier si face parte din gama de branzeturi Delicii Calde de la Hochland, special concepute pentru a fi pregatite la cald. Pornind de la nevoile consumatorului modern, care cauta produse potrivite unui stil de viata dinamic, portofoliul gamei cuprinde produse variate, pentru diferite ocazii de consum: Delicii Calde Bruschetta (Pizza si Rustica), Cascaval Pane si doua sortimente de branzeturi rase (Branza Rasa pentru Pizza si Branza Rasa pentru Pasta). La doar cateva luni de la lansare, Delicii Calde Bruschetta a fost votat de consumatori “Produsul Anului” in editia de anul acesta a competitiei cu acelasi nume.

 

My title page contents