Extract de coacaze pentru un ten fara cusur

          

Mici, parfumate si acrisoare, coacazele negre nu iti rasfata doar papilele gustative, ci si pielea. Acestea repara epidermul, doarece este bogat in acizi grasi si are propietati aintiinflamatoare.

 

Ai nevoie de ingrijire pentru pielea ta sensibila? CREMA RIPARATRICE de la Naturys este ideala in acest caz, mai ales daca vorbim si de o usoara tendinta de inrosire. Contine extract pur din seminte de coacaze negre, plantozomi din lemn dulce si castan salbatic, cu ajutorul carora calmeaza rapid orice iritatie cutanata. Folosita cu regularitate, aceasta crema regenereaza tesuturile pielii iritate si fragile si reduce efectele negative cauzate de variatiile de temperatura, ceata si vant.

Coacazele negre sunt un adevarat miracol pentru piele. Ele contin acizi grasi Omega-3, care repara tesutul afectat, vindecand cicatricele. Mai mult de atat, reduc in timp si formarea ridurilor.

Toate produsele Naturys utilizeaza extracte de origine biologica obtinute din plante cultivate BIO, fara ingrasaminte sau pesticide sintetice si nemodificate genetic. Principiile active se regasesc sub forma de pulbere obtinuta prin evaporarea totala a lichidelor extractive. Astfel produsele au o concentratie foarte ridicata de principii active, in medie de 5 ori mai mare decat a altor produse de pe piata. In plus, emulsiile cu cristale lichide din compozitia produselor asigura o absorbtie lenta si constanta timp de 18/24 de ore de la aplicare, garantand o actiune eficienta si prelungita.

 

 

Pret: 97 lei

My title page contents