filme pe care sa le vezi in functie de zodie

Dacă îți dorești un weekend liniștit și plin de momente plăcute, consultă lista noastră de filme pe care să le vezi în funcție de zodie, potrivit Refinery29.com:

În cazul în care ești Berbec:

Curajos, încrezător și hotărât, Berbecul este, cu siguranță un aventurier al zodiacului. Tocmai de aceea, cel mai potrivit film pentru nativi Berbec este Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Missouri, protqagonistul filmului, acționează brutal după ce fiica sa a fost ucisă, iar poliția nu face nimic.

Personajul principal recurge la gesturi extreme, impulsive, exact ca firea Berbecului!

Filme pe care să le vezi în funcție de zodie dacă ești taur:  Dunkirk

Filmul de război al lui Christopher Nolan prezintă povestea trupelor britanice, înconjurate de inamici, pe o plajă din Franța. Taurii sunt încrezători în momentele de criză, iar acest film le pune la încercare răbdarea, optimisul și dragostea pentru poveștile istorice.

Lady Bird filmul pentru Gemeni:

Lady Bird este un film de care Gemenii se vor îndrăgosti. Personajul principal, Lady Bird este o liceană ambițioasă, rebelă și chiar visătoare, iar aceste caracteristici îi incită pe Gemeni.

Faptul că Lady Bird visează la o altă viață, de domeniul abstractului este exact povestea pe care Gemenii o caută să se relaxeze.

Racul ar trebui să se uite la Call Me By Your Name:

Mai mult decât orice, Racii iubesc o poveste de dragoste. Acești nativi nu vor fi dezamăgiți de filmul Call Me By Your Name, o producție emoționantă din Nordul Italiei. Elio și părinții lui petrec fiecare vară la vila familei lor. În acest an, un cărturar american este angajat ca asistent al tatălui său și așa începe o nouă poveste de iubire.

Filme pe care să le vezi în funcție de zodie dacă ești Leu: the Greatest Show Man:

Acest musical este ideal pentru nativii Leu. Filmul are o coloană sonoră excepțională care va stimula latura artistică a Leului. Timp de o oră și câteva minute, acești nativi iubitori de artă vor ține pasul cu acțiunea, vor fi captivați de poveste, iar până la final vor cânta alături de personajele principale.

The Disaster Artist este filmul potrivit pentru Fecioară:

James Franco ecranizează povestea reală a lui Tommy Wiseau, un outisder al industriei cinematografice, al cărui vis a fost întotdeauna acela de a fi acceptat de către crema de la Hollywood.

De ce este potrivit acest filme pentru o Fecioară? Pentru că este absolut perfect! James Franco, la rândul lui, este tot fecioară, motiv pentru care a reușit să ducă această peliculă la perfecțiune!

Filme pe care să le vezi în funcție de zodie: o variantă bună pentru Balanță:

The Phantom Thread este filmul care îl va mulțumi pe creativul și iubitorul de frumos, nativul Balanță. Acest film prezintă un personaj fictiv, care se ocupă cu modă și creațiile cuture din Londra postbelică.

În film sunt atît de multe rochii frumoase, în cât Balanță, care acordă un deosebit interes armoniei și lucrurilor îmbinate în mod estetic, va fi de-a dreptul cucerită.

I, Tonya, filmul pentru Scorion:

I, Tonya este un  film ce reinterpretează evenimentele care au avut loc între Tonya Harding și Nancy Kerrigan la Jocurile Olimpice de Iarnă din 1994. situații dificile, intrigi, schimbări frecvente de stare și cât mai multe momente emoționante – cum să nu iubească Scorpionul așa ceva?

Filme pe care să le vezi în funcție de zodie – ce urmărești dacă ești Săgetător? The Florida Project

Moonee, fetiță de 6 ani și mama ei locuiesc într-un motel de lângă Disney world din Orlando, Florida. Pentru fetița de 6 ani viața este o întreagă aventură. Vara tocmai a început, iar ea conduce grupurile de copii la magazinul de înghețată. Pentru Săgetător, Moonee este varianta ideală de persoanăb care iubește aventura.

Dacă sunt activi, nativii săgetător se vor regăsi complet în aces personaj!

The Post pentru nativi Capricorn:

Katharine Graham și Ben Bradlee sunt oameni care ăși apreciază enorm munca la The Washington Post. Filmul prezintă decizia lui Graham de a publica documentele clsificate ale Pentagonului și evenimentele care au urmat.

Capricornii, zodii care muncesc din greu vor aprecia acestă producție. ei cunosc cel mai bine sentimentul și dorința de ordine, disciplină și corectitudine.

Get Out, un film pentru Vărsătorii pasionați de filozofie!

Nativi Vărsător sunt persoane pasionate de filozofie, discuții luni și chestiuni abstracte. Get Out, comedia horror a lui Jordan Peele le va oferi Vărsătorilor toate aceste lucruri, intr-o capodopera de 1 ora și 44 de minute.

Povestea tânărului de culoare care merge să îi cunoscă familia iubitei sale albe le va stârni interesul încă de la început. Acesta va fi treptat atras în tot felul de acțiuni sinistre, care îi vor intriga pe Vărsători.

Filme pe care să le vezi în funcție de zodie, mai ales dacă ești Pești!

Ce Pești și-ar dori realism atunci când ar avea realism magic în loc? Pentru firea lor visătoare, cea mai bună sugestie este The Shape of Water. Filmul prezintă povestea Elisei, o femeie de servici mută, care lucrează într-un laborator guvernamental.

Ea descoperă un proiect secret, un mutant, de care se și îndrăgostește. De aici aventura, dar și problemele tinerei încep!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

My title page contents