Hollywoodul preferă OPI

Reese Witherspoon, Carey Mulligan, Vaness Kirby, LauraDern, Andra Day și Zendaya sunt doar câteva dintre numele starurilor de la Hollywood care s-au îndrăgostit de OPI. Iată că există o explicație pentru cei 40 de ani de călătorie fantastică a brandului OPI în jurul lumii. Această lungă și frumoasă prietenie cu cele mai apreciate actrițe de la Hollywood este un motiv în plus pentru care OPI a lansat anul acesta o colecție aniversară numită #OPIHollywood.

Acesta a fost modul prin care OPI a ales să celebreze parteneriatul său cu Cetatea Filmului și, totodată, aniversarea celor 40 de ani de culoare OPI. Colecția Hollywood cuprinde12 nuanțe care au făcut mereu deliciul covorului roșu din Cetatea Filmului. 12 culori intense, profund saturate de roșu și roz care evocă perfect stilul Hollywoodului clasic, în timp ce albastrul energic le poartă pe cele care îl aleg în paleta de culori actuale și foarte la modă.

OPI și-a făcut debutul pe marile ecrane în 2001 cu o apariție a produselor în binecunoscutul film „Blonda de la drept”. Așadar,  OPI a însoțit-o pe Reese Witherspoon de-a lungul întregii sale cariere cinematografice de până acum.

Azi, la 45 de ani, Reese Witherspoon este o actriță șio femeie care știe ce vrea. Nu se teme să poarte ce îi place și să își susțină preferințele. Știe că este WOW, cool, extra și alege ca atare nuanța „I’m an Extra” de la OPI Gel Color.

Seducția și farmecul pe care OPI îl manifestă asupra actrițelor de la Hollywood este evident. Carrey Mulligan este fanul manichiurii French și mizează pe un mix de nuanțe precum „Samoan Sand”, „Glitzerland” și „This Changes Everything!”. La rândul ei, Vanessa Kirby este fan OPI GelColor. Una dintre nuanțele ei favorite? „Complimentary Wine”. De altfel, a purtat-o și la Gala Premiilor Oscar de anul acesta. Care este opțiunea Laurei Dern? Aceasta mizează pe clasic, dar pe varianta pasională și respectă rețeta de seducție a Hollywoodului – roșu bordeaux din sistemul OPI Nail Lacquer, „Como Se Llama”.

Tu ce preferi? Care este nuanța ta favorită de la OPI?

Află mai multe pe www.professionalbrands.ro

 

Pentru mai multe informații urmărește-ne pe rețelele de socializare:

INSTAGRAM

@opi_romania

https://www.instagram.com/opi_romania/

FACEBOOK

https://www.facebook.com/OPIRomaniaOfficial

 

My title page contents