Începe Black Friday la Ensana!

Începe Black Friday la Ensana! Ca în fiecare an, în luna noiembrie, Ensana Health Spa Hotels din Sovata dă startul reducerilor de Black Friday! Campania se va desfășura în perioada 21-27 noiembrie 2023 (perioada de vânzare) și va continua cu rezervarea pachetelor în perioada 4 decembrie 2023 – 30 aprilie 2024. De asemenea, campania va fi derulată și pe pagina de Facebook Ensana, dar și pe site:

https://www.ensanahotels.com/ro/black-friday!

Important! Reducerea va fi de 30%, cu plata imediată 100%, nereturnabilă.

Locațiile Ensana Hotels din Sovata (Brădet, Sovata și Ursina), apreciate ca fiind unele dintre cele mai bune destinații balneare din România, oferă un centru balnear spațios, cu tratamente cu apă sărată și nămol binefăcător, bazine Kneipp și o zonă generoasă cu saune și terapii individuale pentru tratamente medicale și de întreținere.

Dacă optezi pentru un sejur la Sovata, trebuie să știi că în toate cele 3 locații din lanțul Ensana Hotels vei putea achiziționa pachete de cazare și terapii la prețuri speciale de Black Friday. Astfel, dacă te preocupă și te afli în căutare de tratamente și terapii de sănătate pentru corp, suflet și minte într-un spațiu exclusivist, aici e locul potrivit, unde poți petrece un sejur de neuitat de până la 14 zile.

La Ensana, sănătatea e pusă la cel mai înalt nivel!

Resursele medicinale (apa sărată și nămolul sapropelic) extrase din Lacul Ursu, climatul, experiența și competențele medicale vaste, dotările moderne și poziția excelentă ale celor trei hoteluri reprezintă garanția atingerii stării de bine pe toate planurile. Tratamentele marca Ensana îi ajută pe cei care doresc să-și îmbunătățească starea de bine, dar și pe cei care caută să își amelioreze probleme de sănătate, de mobilitate sau de fertilitate.

 

Nu uita, reducerile sunt valabile în perioada 21-27 noiembrie 2023 (perioada în care poți achiziționa un pachet de sănătate sau un sejur de relaxare) și se aplică doar rezervărilor online făcute în perioada 4 decembrie 2023 – 30 aprilie 2024 pe https://www.ensanahotels.com/ro/black-friday!

Te așteptăm la Sovata!

 

My title page contents