Frumusetea incepe cu un pic de atentie de sine. Cu un pic de iubire. Cu un pic de protectie si cu dedicare. Fii buna cu tine si stralucirea nu va intarzia sa apara.

 

Baza pentru un par frumos este ingrijirea. Insa nu intotdeauna avem timpul necesar. Londa Professional propune trei noi ritualuri de ingrijire pentru salon cu rezultate vizibile rapid. Acestea sunt denumite SERVICII INSTA-CARE si sunt concepute special pentru a fi realizate intr-un timp foarte scurt.

 

GLAZE IT

Glaze It este solutia perfecta pentru a face culoarea parului mai radianta si mai vibranta, pentru culori strălucitoare ce dureaza. Violeta Palovici, membru al echipei Londa Professional Romania, ne marturiseste: “Acest serviciu este minunat dacă iti doresti sa mentii culoarea vibranta intre vopsiri. Recomand acest serviciu in special clientelor cu parul roscat sau blond. Este bine stiut ca rosul si blondul sunt culori care se intretin greu si care tind sa se matuiasca mai repede”.

 

VITALIZE IT

Vitalize It este serviciul de ingrijire dedicat barbatior pentru revitalizarea scalpului, care stimuleaza cresterea parului si protejează impotriva caderii parului. Radu Serban, membru al echipei Londa Professional Romania, recomanda: “Acest serviciu este rapid, dar foarte eficient pentru ingrijirea scalpului si cu actiune impotriva caderii parului. Se realizeaza foarte usor prin aplicarea produselor potrivite din portofoliul Londa Professional si a masajelor speciale”.

 

RESCUE IT

Rescue It este tratamentul pentru parul deteriorat, care repara in profunzime, facand parul mai puternic si redand stralucirea naturala. Dudu Cumpat, membru al echipei Londa Professional Romania, ne impartaseste din experienta lui: “Foarte multe din clientele mele isi doresc sa aiba parul blond. Pentru ca procesul de decolorare poate agresa parul, este foarte importanta ingrijirea, de aceea, eu intotdeauna incerc sa protejez parul prin utilizarea serviciul Rescue It. Parul isi mentine astfel hidratarea de care are nevoie si isi recapata stralucirea.”

 

 

My title page contents