Invataminte la ceas de noapte

Invataminte la ceas de noapte. De asta a avut parte Maria saptamana aceasta. Cum si de ce? Ei bine, a avut parte de o actiune de redecorare care a scuturat-o un pic pe interior.

 

Saptamana asta a inceput minunat! NOT! M-a manat ceva in lupta sa dau pe o suma modica bucataria veche, ca sa ii fac loc celei noi. Nu stiu ce a fost in capul meu de nu m-am gandit ca se va lasa cu kilograme de pudra de roscove pe metru patrat si cu bataie online mai ceva ca la deschiderea unui Dedeman nou in Suceava!

Numai ca oamenii si-au pierdut pur si simplu credinta in buna credinta si vad RAU scris cu litere capitale in fiece loc! Si daca nu mi-am luat la etichetari in 2 ore de la publicarea anuntului, cat nu mi-am luat niciodata in viata mea!

Etichetari din plin

Si pentru ca nu imi venea sa cred ca sunt acuzata de fals cu 0 dovezi (vai, ce buni sunt unii la teorii) prima data in viata mea lunga, ma bateam cu pumnul dreptatii in piept si mai tare ma afundam in teatrul absurd pe  care singura mi-l regizasem! Dar sa nu te pui cu un berbec aflat intr-o situatie nedreapta! Fereasca-te Sfantul!

Lupte de noapte

M-am luptat o noapte intreaga cu morile de vant, pana le-am pus cruce si m-am dus la somn! Sau la ceva foiala care sa ii tina locul. A doua zi m-am intrebat ce naiba ma determina sa tin cu dintii de situatiile drepte, sa fie totul corect, sa se spuna adevarul, de zici ca-s libertatea lui Delacroix, manand poporul!

Nu am putut sa imi dau un raspuns. Stiu doar ca ma amintesc asa de foarte mica. E un lucru bun sa tii cu dintii de un principiu, imi spune sotul meu. Dar e asa de obositor, imi zic singura. Mi-am pierdut o noapte din viata pe o tampenie si o jumatate de zi sa imi ling ranile de la oboseala.

Ca sa ce?

Am invatat ceva din toate orele alea, asta-i sigur! Mi s-au intamplat toate astea cu un scop, dar as fi preferat o varianta soft!

Dar lucrul cel mai bun stiti care este? Ca familia mea este asa de misto incat orice s-ar intampla, remediabil, eu stiu ca-i bine! Ca am o vatra minunata in care sa imi revin, sa fiu bine! Cum spunea Oana Moraru la conferinta din weekend: un copil cu o baza solida, buna, sanatoasa, acasa va gasi tot timpul calea sa navigheze nestingherit intre maluri.

 

My title page contents