Antrenament personal

Adultii, la fel ca si copiii, au nevoie de antrenament. Atat la scoala, cat si pe plan personal. Iar Maria stie bine asta. Si atunci ea ne povesteste cum a invata sa practice mai bine recunostinta.

 

Am inceput de luni un program online de coaching – Curgere Feminina, sustinut de Lia Bolte. O sa dureze 3 saptamani si eu imi doresc din suflet sa ma tin de treaba!

Sunt 6 minute de meditatie dimineata, intre 7 si 8. 2 minute de “prosteala”, 2 de “scuturare” si 2 de “ochi inchisi”.

De ce antrenament personal?

Partea asta de meditatie este cea mai delicata, pentru simplul fapt ca Stefan vine peste mine. Se trezeste, ca niciodata bineinteles, si vine sa ma asiste. Ma scoate oricum din zona de confort meditatia asta, mai vine si el spectator! ☺

Dar stiti cum e! Toate se intampla sigur cu un motiv!

Antrenament fizic

Mai am apoi de urmat un meniu sanatos si de miscat corpul asta frumos! Eu am o bratara care imi numara pasii de vreun an si ma straduiesc sa ating cei 7 kilometri zilnic propusi! Saptamana asta ma straduiesc si mai tare! Il iau pe blondul mic (cel mare e la bunici) si dam cate o tura de parc. Cu cate un bat in mana, cu cate un felinar de cort, doar doar o veni primavara! Si apoi sora ei!

Si mai am o activitate! Care mi s-a parut foooarte ciudata initial! Un borcan al recunostintelor. Un borcan, da! Din ala in care pun eu seminte, biscuiti, ceai. Dar acum pun biletele.

Bilete de multumire si bucurie

Cu ce mi-a bucurat ziua, cu 7 lucruri pentru care sunt recunoscatoare!

La inceput a fost ceva de genul: 7? Am treaba, domnule! Nu stau eu sa scriu chestii care au avut loc deja. In astea 5 minute pot sa pun o masina intreaga de vase la spalat!

Dar supriza! Pe masura ce scriu biletele magice, sunt obligata sa ma intorc in mine, sa fiu prezenta, relaxata, multumita, sa ma simt binecuvantata. Inca 5 minute de meditatie active cum ar veni!

Va recomand cu drag exercitiul borcanului! Il tineti acolo langa pat, langa masa de cafea, unde vreti voi! Si daca scrieti o binecuvantare pe zi tot e bine! O sa vedeti ce frumos se umple pe parcursul anului!

My title page contents