LACALUT® BLACK & White pentru un zâmbet sănătos și… alb!

LACALUT® BLACK & White pentru un zâmbet sănătos și... alb!

LACALUT® BLACK & White pentru un zâmbet sănătos și… alb! Un zâmbet frumos are nevoie de dinți albi și puternici, iar dinții, la rândul lor, au nevoie de gingii sănătoase. Fațetele dentare, chiar dacă sunt în trend, nu vor putea niciodată să egaleze perfecțiunea albului natural al dinților.

Îngrijirea orală, alături de toate celelalte reguli de igienă, este unul dintre cele mai importante lucruri care trebuie învățate și însușite încă din copilărie. Și asta pentru că, în timp, doi mari dușmani ai unei danturi sănătoase așteaptă un moment de… slăbiciune, pentru a ataca în forță: cariile și tartrul. Tartrul poate să provoace gingivită, iar gingivita poate duce la pierderea dinților.

Gingivita este o afecțiune comună a gingiilor, a cărei cauză este o igienă orală deficitară, și provoacă iritație, roșeață și inflamație a gingiei din jurul bazei dinților. Este esențial ca aceasta să fie luată în serios și tratată prompt, pentru că duce la o afecțiune mult mai gravă și de altfel ireversibilă: parodontita (parodontoză). Rezultatul final va fi pierderea dinților.

Formula specială LACALUT® BLACK & White întărește în mod considerabil gingiile încă de la prima aplicare și previne gingivita, dar totodată remineralizează smalțul dentar și oferă dinților un alb natural.

Remineralizarea suprafeței dinților este susținută de două ingrediente din formula pastei de dinți LACALUT® BLACK & White, hidroxiapatita și fluorura, datorită cărora dinţii devin mai netezi și mai rezistenţi.

„Magia” restabilirii albului natural al dinților și curățării lor profunde prin folosirea acestei paste de dinți o face formula de cărbune activ pe care, de asemenea, o conține. Și asta nu e tot! Fluorura de sodiu oferă protecţie împotriva cariilor, iar micelele active elimină placa bacteriană și previn apariţia tartrului.

Dinți de un alb natural, fără carii și fără tartru? Un periaj corect, de două ori pe zi, cu LACALUT® BLACK & White. Așa-i că-i minunat să poți zâmbi mereu?

 

 

My title page contents