Aceasta prajitura e un deliciu. E fina, spectaculoasa si iti merge la inima. Hai, sa trecem la treaba! Uite cum se face Lava Cake!

 

Ingrediente Lava Cake:

150 g zahar
150 g unt
65 g faina
130 g ciocolata amara
4 oua

 

Mod de preparare Lava Cake!

Iata cum faci. Topesti untul si ciocolata la  bain-marie, se lasa sa se raceasca putin, se adauga zaharul. Ulterior, dupa ce s-a racit, adaugi oulel intregi si cerni faina. Amesteci incet, cu finete.

Etapa urmatoare: ungi formele de sufleu sau de briose ( din silicon) cu unt si le pudreazi cu zahar. Pasul doi: le umpli cu masa pregatita si le introduci in cuptorul preincalzit (la 200 grade) pentru 12 – 15 minute.
Scoate-le cu grija din forme si pudreaza-le cu zahar pudra.
Miezul ar trebui sa fie inca lichid.

TIPS

Poti servi lava cake alaturi de fructe confiate sau fructe de padure, dar merge la fel de bine si alaturi de o cupa de inghetata de vanilie.

My title page contents