Magneziul și calciul neutralizează stresul!

Magneziul și calciul neutralizează stresul!

Magneziul și calciul neutralizează stresul? Cum așa? Ia să vedem: tu faci parte din procentul de 77% de oameni care se confruntă în mod regulat cu simptome supărătoare cauzate de stress? Eu, sigur da. Ei bine, organismul este format din 78 de organe, împărțite în 13 sisteme majore. Dintre acestea, 5 sunt vitale, iar stresul le afecteaza pe toate 5.

 

În epoca pe fast forwaard pe care o trăim, stresul cronic este o afecțiune comună, care macină și pe interior și pe exterior. Cum îl neutralizezi? Învață să te relaxezi. Atât la nivel mental, cât și fizic. Iată o variantă pe gustul tău. Oricând ai ocazia, nu ezita să îți bucuri trupul și sufletul cu o baie minerală, revigorantă, binefăcătoare. Recomandarea noastră? În caz de oboseală extremă, alege baia cu magneziu și cu calciu cum este cea de la Herculum Spa ( Afrodita Resort & Spa). Iată și explicația: calciul întărește densitatea oaselor, iar magneziul îmbunătățește metabolismul, ritmul cardiac. Și lista beneficiilor nu se oprește aici: apa cu magneziu ajută în egală măsură la mineralizarea oasele și, desigur, la eliminarea stresului. Dacă ai trecut printr-o perioada grea sau faci sport intens, atunci programează-ți vizite de remineralizare.

Magneziul și calciul neutralizează stresul!

”La Herculum Spa, toate bazinele și saunele noastre fac parte dintr-un circuit în care oaspeții se mișcă liber. Avem facilități calde, mai puțin calde, dar și reci sau dușuri de răcorire și multe zone de relaxare. Recomandarea pentru parcurgerea acestor facilități este: una caldă, una rece și tot așa. Aceasta este lecția de spa învățatî de la vechii Greci și Romani. Această variație stimulează organismul și îl ajuta să elimine toxine. Experiențele calde nu pot depași 15 minute, iar pauza de răcorire – relaxare între experiențele calde trebuie să fie tot de 15 minute. Totodată. parcurgerea circuitului de facilităti calde – reci nu trebuie să depășească 1:30- 2 ore într-o zi.”, punctează Maria Rendes, consulant spa Herculum SPA.

Tu când ai de gând să te relaxezi? Când vii să te bucuri de viața la Herculum Spa?

Află mai multe pe www.afroditaresort.ro. Te așteptăm la Băile Herculane, pe Str. Complexelor, Nr.2,

 

 

My title page contents