Modul de îmbătrânire diferă de la o persoană la alta

Fii frumoasa la orice varsta

 Tenul începe să îmbătrânească după o anumită vârstă. Primele riduri sunt acelea de expresie, de aceea modul de îmbătrânire diferă de la o persoană la alta. Sunt persoane care se încruntă când sunt concentrate, în felul acesta la 25 de ani deja ridurile pot fi formate între sprâncene. La fel se întâmplă şi în cazul persoanelor care zâmbesc mult sau nu poartă ochelari de soare, care fumează sau  obişnuiesc să ridice des din sprâncene.

Bineînţeles, ridurile se formează o dată cu înaintarea în vârstă, deoarece în timp scade producţia de colagen şi elastină care ne menţine pielea tânăra şi fermă.

Zona cea mai predispusă la apariţia ridurilor este cea din jurul ochilor. Pielea din această zonă nu are glande sebacee care să o menţină elastică pentru mai mult timp şi în ciuda acestui fapt, este cea mai agresată zona de expresie ( prin clipire, când ne spălăm pe faţă, când nu purtăm ochelari sau când ne frecăm agresiv la ochi). De asemenea, este o zonă destul de neglijată de majoritatea.

Deşi am putea crede că o cremă de faţă este suficientă şi pentru zona ochilor, nu este aşa. Având în vedere cât de subţire este pielea aici, avem nevoie de un produs mai bogat în acizi graşi care să înlocuiască lipsa sebumului, de asemenea ingrediente care să lupte împotriva cearcănelor, a pungilor şi a ridurilor.

În acest sens Repêchage vine în ajutorul nostru cu Biolight Frost Bright Eye Contour Gel. Acesta conţine extracte din alge marine ce luptă împotriva ridurilor şi a pungilor. Cafeina înlătură senzaţia de ochi obosiţi, dând luminozitate şi estompând cearcănele.

 

 

Pret: 161 lei

My title page contents