prosoape fierbinti

Vremea schimbatoare de afara aduce cu sine nevoia de mai multa atentie pentru pielea matura. Si pentru ca traim in epoca ingrijirii cu produse „culese” direct din natura, Danubius Health Spa Resort iti propune tratamente corporale cu namol sapropelic.

De ce? Pentru ca namolul extras din Lacul Ursu contine substante cu efect antiinflamator, in principal cantitati mari de clorura de sodiu. Este emolient si  hidratant, datorita acizilor humici, derivati din microflora si microfauna lacului si biostimulator. Totodata, acesta exfoliaza pielea cu ajutorul cristalelor de minerale din structura sa si o detoxifiaza prin efectul de transpiratie.

Namolul este resursa naturala cea mai importanta a statiunii Sovata

Beneficiaza la maxim de proprietatile sale, apeland la impachetarile wellness de la Danubius Health Spa Resort. Acesta reface cu succes necesarul de minerale din organism si totodata sprijina purificarea pielii.

Namolul sapropelic peloidogen are efecte anti-aging

Efecte directe, la nivel cutanat, cat si indirecte, prin reechilibrarea sistemului hormonal, nervos vegetativ. Iar beneficiile sale nu se opresc aici. Acesta intareste si sistemul imunitar, deoarece creste capacitatea imuna locala la nivelul pielii, cat si imunitatea generala a organismului. In plus, efectul anti-aging se mentine pe termen lung –  circa 6 luni.

Mai multe informatii despre tratamentele Danubius Health Spa Resort gasesti pe www.danubiushotels.com.ro.

My title page contents