Perfecționistă? Îți place să deții controlul? Clar: totul trebuie să fie bine realizat, pus la punct și fără cusur. Da, evident că și părul intră în discuție, deși uneori e mai rebel și îți dă de furcă. Și totuși, cum să-l controlezi, ba chiar să-l finisezi?

 

Cu siguranță, îți dorești să ai un păr bine aranjat pe tot parcursul zilei. Fără fire care ies în toate direcțiile, fără să cedeze umezelii, care în zilele reci este și mai puternică. Dar peste toate acestea, într-o zi anume, un eveniment important pentru tine te face să alegi cel mai cool styling, care să impresioneze, să reziste cât mai mult, fără să fie nevoie să intervii pe parcursul evenimentului. Nimic mai simplu!

Specialiștii Londa Professional îți recomandă CREATE IT SPRAY BIG – Spray creativ cu fixare puternică, care permite un plus de 60 de secunde pentru o finisare creativă. Fixare de lungă durată, fără a lăsa părul lipicios. Se curăță cu ușurință prin pieptănare.

Cum aplici: Pulverizezi spray-ul pe părul uscat. Timp de 60 de secunde poți stiliza, coafa și aranja părul.

Sfaturi pentru o bună fixare a părului

„Pentru a fixa părul, poți utiliza un lac de fixare normal (pe care îl pulverizezi la o distanță de 20 cm de păr). Pentru parul frizzy, curl sau gros ai nevoie de un lac puternic de fixare, în timp ce pentru părul mai subțire, alege un spray pentru o fixare mai lejeră. Pentru un efect mult mai puternic, aplică spray-ul de fixare sau lacul în timp ce încălzești părul cu uscătorul de păr sau cu placa.”, ne sfătuiește Corina Cristea, membru în echipa Londa New Talent.

Așadar, pornește cronometrul și alege Londa Professional CREATE IT SPRAY BIG. Preț: 61 lei.

 

My title page contents