ALBA

In vacanta de iarna, am cunoscut o femeie absolut senzationala. Si cand spun senzationala, vreau sa spun INCREDIBILA! Am cunoscut-o pe ALBA.

 

Are aproape 80 de ani. Si face lucruri pe care eu la 34 nu le-as face (niciodata) sau in fata carora m-as gandi de 5 ori.

Cum si de ce?

Conduce, fara ochelari, ca un pilot de curse, pe curbe ac de par pe care eu le abordez cu 5,3 kilometri la ora. Foloseste firesc un camion de 24 de tone. La volan adica. Isi conduce motocicletele. Da, da, ati citit bine. Si nu sunt din cele de lemn sau plastic.

Alba vorbeste fluent, frumos si elegant-apasat in engleza si franceza. Foloseste toate aplicatiile unul smartphone performant mai bine ca un hipster si vrea anul acesta sa sara din nou cu parasuta pentru ca acum 2 ani she “loved it”!

Gateste super!

Alba este o gazda impecabila, calda, dar ferma. Gateste un tiramisu low fat delicios si ti-l aduce alaturi de cel mai bun ceai din lume! Serios! Si cand nu aranjeaza mese simplisime, dar extraodinare, se ocupa (si) de prosperitatea zonei in care locuieste de 40 de ani.

A fost WOW

Pentru mine a fost WOW (wow WOW W-O-W) sa o cunosc pe Alba (asa imi place sa ii spun) la inceputul acestui an! Ma aflam intr-un blocaj. Din care n-am iesit cu totul. Dar asa de tare m-a facut sa zambesc si sa cred si sa sper si sa zic ca pot femeia asta! Asa de tare, incat pas cu pas cu pas VREAU sa lucrez incet, dar constant sa fiu si eu cel putin jumatate de Alba la 80 de ani!

 

My title page contents