Pe 27 mai, te asteptam la HEARTIZANAT

Tu stii? Pe 27 mai, are loc cea de-a XIII-a ediție HEARTIZANAT  – atelier de pictură pe sticlă în scop caritabil (în memoria artistului plastic Constantin Jacotă).

 

Artista Teli Iacșa vă invită, sâmbătă, 27 mai, la o nouă ediție a atelierului caritabil HEARTIZANAT. Evenimentul va avea loc între orele 14.00 – 20.00,  la clubul E varză, din Strada Episcopul Radu 28, București.

Lucrări în tehnica picturii pe sticlă

Participanții vor realiza lucrări în tehnica picturii pe sticlă, sub îndrumarea pictoriței Teli Iacșa și vor lucra cu materialele regretatului artist plastic Constantin Jacotă, în memoria căruia se desfășoară atelierul.

”Heartizanii” vor putea participa și la atelierul susținut de Silviu Flețan, unde vor  lucra bijuterii, decorațiuni interioare și alte obiecte de artizanat.

Lucrările realizate pot fi cumpărate

HEARTIZANAT este deschis tuturor iubitorilor de oameni, artă și manufactură, indiferent de vârstă, participarea fiind gratuită! Donațiile în haine, jucării, încălțăminte, alimente sau bani sunt acceptate și încurajate, acestea urmând să fie redirecționate către persoane din categorii defavorizate.

Lucrările realizate la HEARTIZANAT pot fi achiziționate sau donate la finalul atelierului, urmând să fie expuse în spațiul expozițional de la Gallery și să intre într-o licitație caritabilă.

Despre HEARTIZANAT

HEARTIZANAT este un proiect de artă caritabilă inițiat în anul 2010 de către Teli Iacșa, împreună cu prietenele ei, Dana Stăvaru și Ioana Tomescu. Fiecare ediție a atelierelor HEARTIZANAT a mobilizat zeci de oameni ce și-au donat lucrările realizate, în scopuri caritabile. În anul 2011, proiectul HEARTIZANAT a primit Premiul Special al Juriului la GALA OAMENI PENTRU OAMENI.

 

Pe 27 mai, te asteptam la HEARTIZANAT

Pe 27 mai, te asteptam la HEARTIZANAT

 

Despre Teli Iacșa

Născută pe 28 februarie 1976 în București, Teli Iacșa (Teofilia Juravle) a descoperit tehnica picturii pe sticlă la Școala Populară de Artă, pe care a urmat-o între 2003-2005. A primit Premiul III la Expoziția-concurs național de icoane „Rugămu-ne Ție!” (2004) și Premiul de excelență la Concursul Internațional de creație EMINESCIANA, ediția VI (2016, Iași).

Din 2012, până în prezent, a susținut 6 expoziții personale și a participat la numeroase expoziții de grup, bienale, saloane de artă și tabere de creație în orașe din România, Bulgaria, Maroc, India, Franța și Elveția.

Dintre acestea, merită menționate Bienala de artă “Danubiana” (Bulgaria), ArtPosition (Fribourg, Elveția), Semne – expoziție inițiată de artistă la Galerie Cathedrale din Elveția, Salon d’Art Contemporain (Essaouira, Maroc), À nous Brâncuși (Galerie Amarica, Paris), proiectul Add To Address Book (Zurich, Elveția) și Bienala de carte obiect din India, Goa, precum și taberele de creație în Grecia (Asprovalta) și Franța (Ige) – unde și expune.

 

CONTACT:

Teli Iacșa/E-mail: tely_ro@yahoo.com/Telefon: 0040727.737.180

Site: http://teofiliajuravle.wix.com/teofilia-juravle

Despre Silviu Flețan
Născut pe 3 iulie 1975,  în Petroșani, Silviu a fost înzestrat cu un talent nativ și cu imaginație, ceea ce i-a permis să creeze cu pasiune cam orice ține de domeniul manufacturii. Răbdarea și meticulozitatea sunt, de asemenea, două aspecte care îl caracterizează, fiecare obiect pe care îl realizează Silviu având încărcătura sa unică.

CONTACT:
Silviu Flețan/ E-mail: fletan.office@yahoo.com/ Telefon: 0725.42.94.74

 

 

 

 

 

 

 

 

 

My title page contents