S-au dus vremurile cand adultii se suparau daca juniorii le colorau accidental lucrurile. Astazi rasplatim creativitatea si imaginatia copiilor si ii rugam chiar sa picteze la liber. Ceea ce face si Braiconf, chiar daca are 65 de ani si este un brand serios romanesc:)

 

Incepand cu 14-16 august, in zilele de weekend, de vineri dupa-amiaza pana duminica seara, Magazinul Braiconf din cadrul hotelului Marriott (Calea 13 Septembrie nr.90) ii asteapta pe juniori intre 4 si 8 ani la pictat de camasi. Magazinul va avea o zona dedicata acestor ateliere de creatie, care se vor desfasura si in septembrie, si unde copiii pot desena, picta sau crea modele inedite, care mai apoi pot fi transferate pe camasi pe masura, ce respecta toate particularitatile micutului artist.

Culorile si materialele folosite pentru realizarea acestor camasi sunt de cea mai inalta calitate, special alese pentru pielea delicata a micilor artisti. Iar realizarea camasii in regim made-to-measure asigura ca aceasta va oferi copilului lejeritatea si comoditatea de care acesta are nevoie pentru a descoperi lumea. Camasile Braiconf Made-to-Measure sunt create dupa un tipar personalizat pentru fiecare client, fiind cea mai inalta definitie pentru atentia la detalii, iar cele pentru copii nu fac exceptie.

Mai multe detalii pot fi gasite pe pagina de Facebook sau pe www.braiconf.ro

My title page contents