Periplu de iubire la mare! Surprinde-ți jumătatea cu un City Break la mare!

Periplu de iubire la mare! – În februarie, noi sărbătorim DRAGOSTEA. Dar TU? Tu cum stai la acest capitol? Cum îți vei surprinde jumătatea de Valentine’s Day și Dragobete? Dacă ești în pană de idei, iată propunerea noastră. Dăruiește-i iubitului sau iubitei tale un city break la mare, care să vă permită să vă bucurați de soare și de întinderea albastră de la finalul lui aprilie și până la sfârșit de octombrie.

Oare știi cât e de frumos la malul mării la început de primăvară? Mai ales la Ana Hotels Europa Eforie Nord. Aici, o să vă puteți răsfăța la propriu în cadrul unui CITY BREAK WITH A VIEW. Pachetul include cazare cu mic dejun, dar și o cină romantică, sesiuni de răsfăț și spa, masaje și proceduri de relaxare: „Serenity Massage”, Candle Massage, „Deep Tissue Massage, plus un masaj cervical și al scalpului. Un alt beneficiu? O excursie în Centrul Vechi din Constanța pentru ca voi să vă puteți bucura de timp de calitate în doi.

Periplu de iubire la mare – De ce să alegi un city break la mare?

E simplu. Marea e minunată. Oricând. Oriunde. Și, mai ales, alături de iubitul sau iubita ta. Dacă vrei să trăiți pentru câteva zile într-o poveste frumoasă, cu peisaje de vis, surprinzătoare și magice, haideți la mare, la Ana Hotels Europa Eforie Nord.

Te invităm să te bucuri de aerosolii naturali marini și de aerul curat, care îți vor insufla mai multă energie și stare de bine! Vino să te îți refaci resursele de imunitate! Fă băi de soare pentru o mai bună sinteză a vitaminei D, îmbăiază-te în piscinele cu apă vindecătoare de Techirghiol și mizează pe nămolul sapropelic, recunoscut drept cel mai bun nămol din lume. Acestor minunate resurse naturale li se adaugă locația în sine.

Ana Hotels Europa Eforie Nord este o destinație de vacanță unde, pe lângă faptul că ai marea la picioarele tale, te poți bucura de sport, sănătate și plimbări pe plajă. Mai mult, ai ocazia să vezi dintr-o altă perspectivă ce înseamnă o ședere la malul mării. Poți vizita împrejurimile sau poți explora Constanța. Sunt doar câteva opțiuni dintre multele pe care le oferă Ana Hotels Europa din Eforie Nord.

Anul acesta, de Valentine’s Day, fii inventiv! Dăruiește în dar un periplu relaxant la mare!

Preț: de la 144 euro/persoana/sejur 2 nopți – în perioada 30.04-31.05.2021. Pentru rezervări și informații suplimentare, ne puteți scrie la reservation-hoteleuropa@anahotels.ro sau sună la 0241.702.809.

 

 

 

My title page contents