Te întrebi cum a arată o mică prințesă atunci când apare în ochii publicului? Absolut adorabil, iar dacă nu mă crezi ar trebui sa vezi cum a arătat Prințesa Charlotte în prima zi la grădiniță!

Potrivit The Thelegraph, Prințesa Charlotte, mezina ducilor de Cambridge și-a început spătămâna trecut viața de copil la grădiniță. Micuța a începu să meargă la creșă, la London`s Willcocks Nursery School, dar primele poze au fost făcute publice de către Familia Regală de abia aseară, pe contul oficial de Instagram. Când le-am văzut pe Instagram m-am topit!

Cum a arătat Prințesa Charlotte în prima zi la grădiniță? Absolut adorabil!

Palatul Kensington a publicat aseară două fotografii cu tânăra prințesă, pe care se zvontește că le-ar fi făcut chiar Kate, înainte ca și William să o ducă pe micuță la grădiniță. Prințesa Charlotte a demonstrat că are sânge nobil și a fost extrem de elegantă, în ciuda vârstei fragede:

Prințesa Charoltte în prima zi la grădiniță a purtat o ținută sofisticată:

Cum pote un copil de numai doi ani să fie elegant? Doar uite-te la Prințesa Charlotte! Fetița a purtat un palton superb, burgundy, accesorizat cu un fular într-o nuantă de roz pal. Ținuta a fost completată de pantofii vișinii și o pereche de dresuri maro cu model.

Părul blond al Prințesei a fost prin în vârful capului cu o fundiță – o ținută perfectă pentru o domnișoară.

Prințesa Charlotte este mezina Ducilor de Cambridge, William și Kate și are acum doi ani. Ea este ce-l de-al doilea copil al cuplului și cel de-al doilea „bebeluși regal” din Marea Britanie. Primul, este Prințul George, primul copil al Ducilor de Cambridge, în vârstă de 4 ani.

FOTO: Kensingtonroyal, Instagram

My title page contents