Quiche cu ceapă roșie, spanac și mozzarella

Quiche cu ceapă roșie, spanac și mozzarella este un fel de mâncare apetisant și consistent pentru a servi ca aperitiv sau pentru o masă rapidă. Această rețetă de quiche de spanac cu brânză este foarte versatilă. În plus, poți adăuga sau elimina unele ingrediente pentru umplutură în funcție de gustul tău.

Această rețetă este rapidă, versatilă și mâncarea perfectă pentru mic dejun sau brunch, potrivită pentru atunci când ai mai multe persoane la masă.

Quiche cu ceapă roșie, spanac și mozzarella

Porții: 4

Pregătire: 20 minute

Coacere: 40 minute

Ai nevoie de:

1 aluat de foitaj

400 g spanac

300 g mozzarella

1 ceapă roșie medie

5 linguri brânză pecorino rasă

1 ou

4 frunze de salvie

1 vârf cuțit de sare roz

2 linguri lei de măsline

 

Pregătești quiche cu legume și brânză așa:

Cureți și speli spanacul și îl pui într-o strecurătoare să se scurgă bine de apă. Torni uleiul într-o tigaie și adaugi ceapa tăiată în bucăți mici pentru a o rumeni.

Apoi adaugi spanacul și îl presari cu sare roz. Îl gătești la foc mic și când s-a frăgezit, adaugi brânza pecorino rasă, topind-o și amestecând des.

Transferi spanacul într-un castron, adaugi oul și frunzele de salvie tocate și amesteci continuu.

Apoi adaugi mozzarella tăiată în bucăți mari și amesteci din nou. Tapetezi un vas de copt cu aluat de foitaj și torni amestecul înăuntru, nivelându-l.

Îndoi marginile aluatului în interior în jurul circumferinței formei de copt și coci la 200 ° timp de 40 de minute.

Tai quiche-ul cu ceapă roșie, spanac și mozzarella în felii și îl servești cald.

Cum se păstrează quiche-ul cu ceapă roșie, spanac și mozzarella?

Lași quiche-ul să se răcească complet, apoi păstrezi resturile acoperite bine sau într-un recipient etanș la frigider timp de până la patru zile. Puteți congela quiche-ul până la două luni.

My title page contents