Raniseptol ARSURI – Aliatul tău împotriva arsurilor solare!

Raniseptol ARSURI – Aliatul tau impotriva arsurilor solare!

În sfârșit, iată că vara se arată în toată puterea ei… solară. Chiar dacă acest lucru înseamnă bucuria reîntâlnirii cu marea și plaja, nu trebuie uitată protecția pielii împotriva arsurilor solare cauzate de razele ultraviolete (UV) care afectează ADN-ul în stratul superior al celulelor ei.

Oricât de mare ar fi tentația de a sta la plajă de la răsăritul soarelui și până la apus, amintește-ți de pericolele la care te expui și de sfaturile specialiștilor. Este important de menționat că efectele razelor solare sunt acum mult mai puternice decât erau în urmă cu 10-20 de ani, deoarece stratul de ozon a fost si este din ce în ce mai afectat. Evită, așadar, să stai la soare între orele 11 și 17, iar în intervalele de timp în care te bucuri de apă și de plajă urmează câteva sfaturi simple care îți vor asigura o vacanță liniștită.

Poartă o pălărie cu boruri largi și ochelari de soare, aplică regulat pe piele creme sau loțiuni cu factor de protecție cât mai mare. Nu uita să te hidratezi și, eventual, este recomandat să stai sub umbrelă dacă soarele este încă destul de puternic, deși este înainte de ora 11 sau după ora 17.

În bagajul pentru vacanță te sfătuim să pui și Raniseptol ARSURI, pentru că paza bună mereu a trecut primejdia rea. Mai bine să-l „plimbi” degeaba până la mare decât să ai nevoie de el si să nu-l ai. Soarele este înșelător și te… „prinde” și în condiții în care nu îl crezi în stare, ca atunci când ești în apa sau este înnorat.

My title page contents