Regasirea feminitatii dupa nastere

Regasirea feminitatii dupa nastere. Se spune ca it ia 9 luni să devii mama si alte 9 luni sa redevii femeie. Dar dupa nastere, nu te mai intorci, de fapt, la femeia care ai fost. Devii o alta femeie, mai bogata si mai potenta, care poarta si mama in ea – crede Oana Stoianovici, coach si lider transformational, cu care am vorbit despre regasirea feminitatii dupa nastere si schimbările pe care le aduce venirea pe lume a copilului in relatia cu partenerul.

Nasterea unui copil este un prag important in viata unei femei. Cum afecteaza acest mare moment esenta ei, ca femeie, dupa parerea ta?

Sarcina aduce niste schimbari fiziologice/fizice, urmele raman pe corpul nostru – sani lasati, vergeturi.

Cum te poti impaca, dupa nastere, cu toate aceste semne ale maternitatii – ce ai observat tu ca functioneaza pentru cele pe care le-ai consiliat?

Regasirea feminitatii dupa nastere. Te poti impaca acceptandu-le ca fiind semne al experientei si astfel al unui nivel mai inalt de feminitate. Din pacate, traim intr-un timp in care a fi perfect inseamna a fi fara greseli fizice sau non-fizice, dar acest standard este deconectat de la realitate. Realitatea este ca trecerea prin viata lasa urme in mintea, sufletul nostru si acestea apar pe corpul nostru fizic. El fiind oglinda noastra. Ce functioneaza este sa faca sport, sa-si gestioneze dieta, oricate pofte ar aparea si sa aiba grija de tonusul lor, sa se hidrateze, in special inainte de nastere, prin bai si masaje si potiuni organice prin care pielea sa respire si apoi sa apeleze la tehnici de masaj de sani si exercitii de tonifiere pelviana. Daca iti masezi corpul si ai grija de el cu iubire, el raspunde si este foarte posibil sa nu existe urme. Acceptarea si iubirea sunt potiunile magice.

Regasirea feminitatii dupa nastere. 10 reguli/pasi/trucuri pentru a-ti regasi feminitatea dupa nastere

Contacteaza o moasa si afla cum sa ai grija de tine si copilul tau si astfel sa te poti relaxa.

Deleaga si implica oamenii de linga tine sa te sprijine cu copilul, pentru a avea momentele tale in care sa respiri

Vorbeste cu un coach, terapeut sau participa la un workshop de sexualitate, feminitate. Sa te plangi prietenelor tale nu inlocuieste sprijinul specializat.

Citeste carti care te conecteaza cu feminitatea ta. Exista literatura de specialitate, la un click distanta

Scoate-te in oras singura la inceput o data pe saptamana, chiar daca iti petreci intalnirea dormind. Asta ajuta foarte mult sa te reconectezi cu tine separat de copil si barbat. In timp dupa ce te reechilibrezi poti sa-ti inviti barbatul la aceste intalniri

Regasirea feminitatii dupa nastere. Creaza-ti practici care sa te deschida catre simturile tale. Prin simturi si senzatii o femeie se conecteaza cu pasionalitatea si sexualitatea ei. Incearca sa traiesti prin simturile tale, ca o cale da te mentine senzuala

  • Aloca-ti timp cu tine si practica tehnici de tonifiere a zonei pelviene. (vezi pe www.taospiral.com practica oului de jad)
  • Inconjoara-te de femei intelepte si experimentate, care te pot intelege si sustine
  • Explica-i barbatului prin ce treci si ia-ti timp sa il inveti despre maternintatea si feminitatea ta nou dobandita. Daca nu vorbesti cu el, nu are cum sa stie si, astel, sa se implice.
  • Ai incredere in tine si da-ti voie sa faci greseli. Priveste-te cu compasiune si iubire.

Regasirea feminitatii dupa nastere. Oana Stoianovici este coach transformational cu o experienta de peste 12 ani in programe de leadership transformational si procese cuantice de vindecare. A studiat tehnologii de transformare in Statele Unite ale Americii timp de 7 ani, conducand cu rezultate exceptionale programe si antrenamente pentru peste 5,000 de participanti din toata lumea. In ultimii ani s-a concentrat asupra practicilor de vindecare cuantica. A calatorit in locuri sacre din intreaga lume, a participat la ritualuri de trecere si initiere spirituala si a primit transmisie directa de la mai multi maestri. A dezvoltat workshopuri unice, care sprijina participantii sa isi depaseasca conditionarile trecutului si sa isi implineasca intentiile si aspiratiile.

 

 

 

My title page contents