Remedii naturale pentru a scăpa de celulită. 7 soluții naturale pentru reducerea celulitei 

Remedii naturale pentru a scăpa de celulită. 7 soluții naturale pentru reducerea celulitei 

Te ajutăm să afli câteva remedii naturale pentru a scăpa de celulită. Deși toată lumea ar trebui să învețe să-și iubească și să-și respecte corpul, există un motiv care dovedește un comportament opus: „celulita“. Deși parțial este o moștenire genetică, celulita ar putea fi rezultatul unor probleme hormonale, al unor diete, al unui anume stil de viață, toxine.

 

Chiar și unele persoane cu un corp relativ fără grăsime au celulită pe coapse sau pe șolduri. Se estimează că 85% dintre femeile adulte au celulită. Celulita este grăsimea stocată doar sub suprafața pielii. Ea are un aspect unic: arată ca o coajă de portocală sau ca brânza de vaci. Este cel mai des întâlnită la femei și apare de obicei după pubertate.

1. Remedii naturale pentru a scăpa de celulită – Elimină Toxinele

Corpul tău este bombardat cu toxine.Toxinele vin după zeci de ani de expunere la produsele alimentare ambalate, zaharuri rafinate, produse chimice, pesticide, poluanți în interiorul și în afara casei, produse farmaceutice – lista poate continua. Dar ce are asta de a face cu celulita? Organismul depozitează toxine în grăsimi pentru a ajuta la minimizarea toxicității cât mai mult când organele vitale sunt expuse. Zonele cu vergeturi și celulită sunt, de asemenea, pline de toxine. Deci, ce trebuie să faci pentru reducerea celulitei? Simplu: elimina toxinele și previne în continuare acumularea acestora.

2. Tomate

Pasta de tomate este extrem de bogată în licopen, care poate preveni descompunerea colagenului din piele. Dacă optezi pentru pasta de tomate ca remediu împotriva celulitei, alege una conservată într-un recipient de sticlă sau, cel mai bine, alege una pregătită de tine.

3. Ulei de nucă de cocos și exfolierea pielii uscate

O metodă foarte populară printre remediile pentru celulită constă în exfolierea pielii uscate. La care se adaugă hidratarea cu (și ingerarea) ulei de cocos extra virgin. Pentru a exfolia corect pielea uscată, începe din zonele ganglionare mai mari, cum sunt axilele/zona inghinală, apoi treci la regiunile exterioare. Exfolierea pielii uscate este atât de eficientă, deoarece întărește epiderma și ajută la îndepărtarea materialul toxic din care este formată celulita.

4. Remedii naturale pentru a scăpa de celulită. Bea multă apă

În lupta împotriva celulitei, hidratarea este esențială pentru sănătatea generală, de la digestie la strălucire și până la textura sănătoasă a pielii tale. O piele complet hidratată este o piele netedă. Încearcă consumul de alimente cu un conținut mai mare de apă cum ar fi pepeni, castraveți, pepene verde și galben. Nu numai ca sunt alimente bogate în conținut de apă, dar ele sunt, de asemenea, scăzute în calorii – ajutându-te să pierzi în greutate și să-ți controlezi depozitele adipoase.

5. Oțet de mere

Amesteci oțet de mere cu 2 părți apă și un pic de miere și freci cu aceste amestec pe zonele afectate de celulită. Apoi clătești cu apă caldă. Acest amestec nu te poate scăpa total de celulită, dar ar trebui să contribuie la reducerea aspectului. În plus, încearcă să faci o împachetare de corp: amestecă oțet de mere cu miere și apă în părți egale, și apoi se întinde amestecul pe zona cu probleme. După aceea, înfășoară cu folie de plastic și aplică peste un prosop cald timp de 1 oră, după care clătești.

6. Remedii naturale pentru a scăpa de celulită. Ceaiul verde

Această plantă a fost folosită de secole în medicină. Unul dintre multele beneficii pentru sănătate oferite de ceaiul verde este îmbunătățirea circulației. O circulație bună, înseamnă o piele mai sănătoasă și o textură mai uniformă a pielii. Îmbunătățirea circulației va permite un transfer mai eficient de grăsime de la celulită, la nivelul țesutului muscular, care permite ca aceasta să fie arsă și utilizată sub formă de energie.

Ceaiul verde poate accelera metabolismul și poate ajuta la arderea de grăsime prin oprirea producției de enzime de absorbție de grăsime. Dar, catechinele găsite în ceaiul verde și alb pot reduce, de asemenea, rezistența la insulină. Un pahar de ceai verde consumat de trei ori pe zi ar putea crește consumul de energie și să te ajute să arzi un plus de 80 de calorii în următoarele 24 de ore. Încearcă să consumi ceai verde dimineața, în loc de cafea.

7. Alte sfaturi

Consumă întotdeauna multe alimente sănătoase, pentru a evita/reduce stresul. Și fă exerciții fizice în mod regulat. Acest lucru va ajuta, de asemenea, la reducerea celulitei, îmbunătățindu-ți în același timp starea generală de sănătate.

My title page contents