Iubesti wellness-ul montan? Te asteptam la Teleferic Spa Center

Daca ti se intampla adesea sa visezi cu ochii deschisi la un masaj rupt din Paradis, atunci ia aminte.  Ai toate sansele sa ti se intample atingeri diafane, arome divine si maini magice. De ce? Pentru ca cei de la Teleferic Grand Hotel te invita in cea mai noua destinatie spa din Poiana Brasov – Teleferic Spa Center.

 

Amplasata strategic, exact in inima padurii, aceasta locatie a luat nastere pentru a te ajuta sa-ti intalnesti toate obiectivele in materie de sanatate si wellness. Pentru ca tu sa te bucuri de o viata mai fericita, mai sanatoasa si mai implinita.

Teleferic Spa Center este o locatie dedicata revitalizarii, detoxifierii si starii de bine. Aici, terapeutii promit sa isi indeplineasca misiunea in orice anotimp, cu ajutorul naturii si ingredientelor sale.

Vino în lumea Teleferic Spa Center

Odata ce i-ai trecut pragul, Teleferic Spa Center te introduce in SAUNA WORLD – o zona creata special pentru stimularea organismului printr-o succesiune de cald si rece, cu ferestre panoramice generoase si o zona de relaxare.

Iubesti wellness-ul montan? Te asteptam laTeleferic Spa Center

SPA JOURNEY este locul in care poti trai nenumarate experiente senzoriale. Un mix suprinzator intre gesturile delicate ale terapeutilor si ingrediente naturale premium, pentru un cumul de rezultate exceptionale la capitolul relaxare, energizare sau intinerire.

Zona AQUA SPLASH iti pune la dispozitie o piscina wellness cu vedere inspre padure si doua jacuzzi-uri aflate pe terasa exterioara, functionale chiar si in sezonul rece. Si asta nu e tot: la Teleferic Spa Center,  te mai poti de bucura si de un studio fitness si un hair studio.

Tratamentele semnatura Teleferic Spa sunt:

  • TELEFERIC GRAND SPA SPECIALS – pentru o stare de bine atat iarna, cat si vara ( Masaj pe pat de cuart, Baie in bere)
  • HIGHLANDERS BEST SPA FACIALS – Natura cunoaste secretul regenerarii ( Tratamente pentru hidratare intensa, Tratamente S.O.S, Tratamente anti aging, Revitalizante si cu efect de lifting)
  • TRATAMENTE PENTRU CORP – Destinatie de vacanta: sanatate pentru o forma mai buna (Masaje cu cristale de sare si uleiuri esentiale sau ingrediente marine, Cataplasme cu fan alpin, cu argila sau calde si Impachetari cu argila sau celule stem, galbenus de ou si unt de capra )
  • MASAJE LA TELEFERIC – Pentru cea mai buna stare de spirit ( Masaj cu pietre calde, Masaj in cuplu si masaj aromatic, Masajul gatului, al umerilor si al spatelui, Masajul talpilor, Masaj pentru durerile de cap si Masaj sportiv )
  • ESCAPE JOURNEYS – Puterea binefacatoare a muntelui in slujba Teleferic Spa Center ( Masaj aromatic, Tratamente faciale, Fit&More, exfoliere cu sare urmata de baie cu vapori si masaj energetic)

https://www.telefericgrandhotel.ro/

 

My title page contents