Jakob Hausmann ne invata o reteta cu iz italienesc. E de post, e buna si e sanatoasa. Cine vrea sa incerce?

 

INGREDIENTE

750 grame de rosii

o legatura de ceapa verde

2 crengute de busuioc

4 bucati de paine ciabatta ( paine cu masline) – taiata in felii groase

2 catei de usturoi

sase linguri de otet

sare, piper,

4-5 linguri de ulei de masline

Mod de preparare

Salata: Rosiile se taie felii. Ceapa verde se taie in forma de inele subtiri. Frunzele de busuioc se desprind de pe tulpina si se taie fasii subtiri.

Se rupe painea in bucati potrivite pentru a fi consumate.

Se amestecă ingredientele.

Dressing: Se curata usturoiul, se toaca foarte fin si se amesteca cu otet, sare şi piper. Se adaugă uleiul de masline

Se toarna dressingul  peste salata.

Daca se doreste, se poate garnisi cu frunze de busuioc.

Se serveste imediat.

Pofta buna!

.

 

Se toarnă dressingul  peste salată.

Dacă se doreşte, se poate garnisi cu frunze de busuioc.

Se serveşte imediat.

Credit foto: Jamie Oliver

My title page contents