Odată cu sosirea toamnei, vremea devine tot mai ploioasă, iar umezeala din atmosferă ne creează tot felul de probleme. Pentru noi, femeile, cea mai mare este cea a părului, care devine din ce în ce mai greu de controlat. O podoabă capilară electrizată nu e chiar confortabilă, de aceea avem nevoie de soluții potrivite pentru a combate acest efect.  

 

Din tolba magică, specialiștiii scot tot felul de soluții salvatoare, iar de data aceasta cei de la Londa Professional îți recomandă: SLEEK SMOOTHER LEAVE-IN CONDITIONING BALM – Balsam fără clătire pentru netezire.

Secretul lui?

Formula cu ingrediente speciale pentru părul rebel, care se electrizează, inspirată de avocado și germeni de grâu:

  • Avocado este foarte bogat în nutrienți, în special acizi grași nesaturați, care sunt absorbiți rapid de piele și păr, acționând ca un balsam eficient;
  • Germenii de grâu, de asemenea, sunt foarte bogați în nutrienți și acizi grași.

Odată testat, vei observa instant netezirea pe care o oferă părului, și  te vei bucura de efectul anti-static. De acum, te vei putea bucura de un păr moale, neted și cel mai important, mai ușor de descurcat!

Aplici pe părul umed. Nu clătești.

 

Încearcă și tu SLEEK SMOOTHER LEAVE-IN CONDITIONING BALM – Balsam fără clătire pentru netezire, de la Londa Professional. Preț: 47 lei.

 

My title page contents