SOS – Picioare umflate!

 SOS – Picioare umflate!Ți se întâmplă ca la sfârștiul zilei să constați că ai picioarele umflate și grele? Ei bine, nu ești singura! Patru din zece femei se confruntă cu această senzație neplăcută. 

 

Și totuși care sunt cauzele? Această problemă poate avea mai multe cauze: retenția de apă din organism, statul în picioare, lipsa de mișcare, circulația deficitară sau o alimentație bogată în sare și carbohidrați.

Încearcă aceste trucuri care te vor ajuta să scapi de senzația de picioare umflate!

Poartă ciorapi medicinali

Dacă îți petreci o mare parte a zilei stand jos, încearcă să porți ciorapi medicinali de compresie. Aceștia îmbunătățesc circulația sangvină la nivelul picioarelor prin comprimarea vaselor dilatate.

Ciorapii medicinali sunt recomandați și în cazul călătoriilor cu avionul pentru prevenirea insuficienței venoase! De acord, nu este cel mai sexy dres pe care îl poți purta, dar este foarte eficient!

Mizează pe un drenor pe bază de plante

Introdu în rutina ta zilnică un supliment alimentar care ajută la detoxifiere. Mizează pe Gerlinéa Drenor Detox Bio pentru a combate efectele retenției de apă. Produsul asociază efectele detoxifiante ale păpădiei, coacăzelor, ceaiului verde și a frunzelor de măslin pentru a drena toxinele din organism.

În plus, păpădia este tradiţional cunoscutã drept un puternic diuretic și detoxifiant și te ajută să scapi de senzația neplăcută a picioarelor umflate.

Exerciții pentru picioare umflate

Poți scăpa de senzația de picioare umflate cu ajutorul unui exercițiu simplu pe care îl poți face acasă sau la birou. Stai în picioare cu umerii drepți și brațele pe lângă corp. Apoi, înalță-te pe vârfuri de 10-15 ori. Fă o pauză de câteva secunde, după care reia exercițiul. Încearcă să execuți 4 serii de ridicări pe vârfuri. Secretul este să te înalți cât de mult poți pe vârfuri, astfel încât să simți gamba încordată la maxim!

Folosește un gel pe bază de aloe vera dimineața și seara

Un alt mic truc care poate face diferența? Folosește un gel pe bază de aloe vera!

După o zilungă la birou aplică gelul și masează cu mișcări delicate picioarele. Aloe vera stimulează circulația, ceea ce duce la reducerea retenției de apă din organism.

O alimentație ecihlibrată este esențială

O alimentație echilibratã îți poate îmbunătăți circulația și reduce senzația de picioare umflate. Evită alimentele cu un conținut ridicat de sare și consumă cât mai multe fructe și legume proaspete, bogate în antioxidanți și vitamine!

Vrei mai multe sfaturi? Intrã pe www.gerlinea.ro .

My title page contents