Spitalul

Numele meu e Nicole. Am 37 de ani. Sunt mama. Si am doi copii. Si, de cele mai multe ori, imi pun mintea cu cea a copiilor mei. Hai sa vedeti ce ne-a mai traznit acum. Va invit la spitalul din apartamentul nostru.

 

De cateva zile incoace, la noi in casa e atmosfera de spital. Ah, si nu ca ne-am fi imbolnavit!!! Doamne fereste! Dar, toata familia a intrat in jocul Marei, fata noastra mai mare. Am recreat acasa spitalul Plusicai ( un episod nou, de impact de la Disney Junior) si ii dam inainte. Pacienti avem prin toate camerele. Stetoscoape avem. Seringi aveam in trusa medicala. Le folosim fara ac!!! Masti aveam de la varicela. Cutii de medicamente sunt din plin. Dar….acum avem un mare dar….nu avem uniforme medicale. Si ce e un doctor fara halat? Fara boneta? Fara papuci speciali de spital? Nenorocire! Chiar nu se poate!
Spitalul se duce pe copca cu astfel de medici nepregatiti. Asa ca am luat masuri. Si ne-am comandat fiecare cate o uniforma medicala brodata.

Am votat si am ales culoarea mov pentru halate. Ce fericire! Gata, acum actul medical se poate desfasura in bune conditii. Asa ca am trecut la operarea catelusului si la anestezierea Mariei, papusa vorbitoare. Fericire totala! Operatia a decurs in bune conditii.

Invitati de marca

Insa, azi, e o zi speciala. Avem un doctor invitat: un chirurg care vine de peste hotare. Sotul meu. Bucuria este insotita de panica, pentru ca nu avem niciun halat pentu reputatul invitat. Asa ca ne mobilizam rapid, dam un click aici si lucururile isi reiau fagasul normal.

Vizita doctorului chirurg Alex e prilej de mare bucurie. El a venit sa asiste la nasterea Poneiusei, dar si sa supravegheze sarcina mamei papusilor Tura si Vura. Voi le cunoasteti? Daca nu, va invit intr-o scurta vizita de lucru la noi in spital. Facem cinste cu un ceai si cu un fursec fara gluten si garantam distractia.

La voi la spital cum e?

 

Sursa foto: Pinterest.

My title page contents