Tenul si toamna

Lunile de toamna sunt momentul perfect pentru a vindeca, impaca si regenera tenul obosit si cotropit de soarele puternic de peste vara.

 

Pai da, toamna este momentul perfect pentru a indeparta si inlatura urmele si petele hiperpigmentare lasate de reprizele de bronz, inot si lenevit in soare. Cum faci asta? Iata cateva sfaturi concrete de la Diana Marandiuc, trainer Naturys Romania.

Curață tenul. Optează pentru un peeling!

Dacă atunci când e vară, fugim de aceste acțiuni, de genul peeling, ca să ne păstrăm bronzul intact, toamna, lucrurile stau total altfel. Acum, e momentul sa reintroduci peeling-ul în ritualul de îngrijire. Te rugăm să alegi exfolianții gentili.

Hidratează!

Ține aproape de creme și serumuri hidratante. De ce? Pentru că, în sezonul rece are nevoie mai multă de vitamine și de îngrijire mai intensă. Atât ziua, cât și noaptea. Odată cu demachierea,  apelează la produse sub formă de lapte, ce conțin și ingrediente care vor hidrata pielea în timp ce o cureți.  Ca produs de îngrijire, îți recomandăm creme cu un grad ridicat de hidratare și nutriție, aplicate de 2 ori pe zi, dimineața și seara, înainte de culcare.

Protecție solară!

Ai grijă la soare! A trecut vara? Și ce dacă? Pielea are nevoie în continuare de protecție UV.

My title page contents