TOMMY HILFIGER ȘI ILUSTRATORUL HATTIE STEWART – PARTENERI ÎN CAMPANIA KIDS PRIMĂVARA 2021

Tommy Hilfiger anunță lansarea colecției Primăvara 2021 TOMMY HILFIGER Kids, care prinde viață prin talentul lui Hattie Stewart, ilustrator contemporan. Stilul ludic al campaniei obținut prin efectul artistic al tehnicii doodle emană energia și vibrația ce caracterizează colecția, care va fi disponibilă în magazinele selecționate, la nivel global, începând cu luna februarie 2021.

Colecția TOMMY HILFIGER Kids Primăvara 2021 este concepută pentru aventurile extraordinare, ce se continuă și vara, ale fiecărui mini explorator. Colaborarea dintre Tommy Hilfiger și Hattie Stewart, captează această energie prin intermediul unor doodles fluorescente care întruchipează personaje în formă de inimă, animale și elemente naturale, inclusiv flori, stele și soare. Motivele luminoase și de tip outdoor ale lui Hattie Stewart aduc o energie și o voce fresh în semnătura estetică TOMMY HILFIGER Kids.

În colecția Primăvara 2021 TOMMY HILFIGER Kids întâlnim stilul skate park și grafica caracteristică acestuia, care se regăsesc în tricourile și puloverele pentru băieți. Pentru fete au fost create item-uri din bumbac moale și pânză, precum diverse outfit-uri complete sau rochii ce sunt perfecte pentru activități precum roller skating, în zilele călduroase de primăvară. Hanoracele care sunt fie stilul preppy sau sport, fie moderne, conturează un look cool-casual. Având ca sursă de inspirație reperele cromatice iconice pentru Miami precum neon și pastel, culori efervescente întregesc grafica acestei colecții, iar pattern-urile și materialele folosite complimentează paleta specifică brand-ului – roșu, alb și albastru navy.

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyHilfiger și @TommyHilfiger.

 

# # #

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

 

Despre Tommy Hilfiger

Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul său este proiectarea și comercializarea de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport de înaltă calitate pentru bărbați, articole de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii, colecții de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale și îmbrăcăminte de casă), încălțăminte și accesorii. Prin intermediul unor parteneri licențiați, Tommy Hilfiger oferă produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, șosete, mici articole din piele, articole de uz casnic și genți de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS constă în îmbrăcăminte din denim și încălțăminte pentru bărbați și femei. Colecția este completată de o varietate mare de genți, accesorii și parfumuri.

 

 

 

 

My title page contents