Trei terapii eficiente care te ajută în combaterea stresului

Trei terapii eficiente care te ajută în combaterea stresului

Te simți mereu obosită? Muncești prea mult sau treci printr-o perioadă stresantă?  O vizită la spa te poate scăpa de aceste probleme. Iata trei terapii eficiente care te ajută în combaterea stresului.

 

Stresul îți poate afecta sănătatea fizică, dar și cea emoțională așa că nu ignora efectele acestuia și încearcă să te detensionezi cât mai des.

Masajul de relaxare, împachetările cu nămol și băile în apă sărată sunt trei dintre cele mai eficiente terapii anti-stres la care poți apela.

Trei terapii eficiente care te ajută în combaterea stresului

Când te simţi stresată şi obosită sau când te observi că te îmbolnăveşti mai des, încearcă una dintre terapiile recomandate de specialiști Danubius Health Spa Resort. Rezultatele apar într-un timp foarte scurt și se mențin pe termen lung!

Masajul – un remediu ideal antistres

Înlătură efectele negative ale stresului cu ajutorul unui masaj de relaxare.

Masajul are efect direct de relaxare musculo-articulară, dar și indirect, psihic, prin eliberarea aproape instantanee de oxitocină, cu efect analgezic și de activare a circulației. Aceasta induce o intensă relaxare psihică, dar și o stare generală de bine.

La complexul Danubius-Sovata poți încerca diferite tipuri de masaj: de la masajul medical centrat pe zone preferențiale de contracturi musculare, la masaj limfatic general, dar și masaj thailandez, masaj Dolce vita, masaj cu pietre vulcanice, masaj sincron sau cel cu ulei cald cald.

Împachetările cu nămol – o sursă de relaxare profundă

Împachetarea totală cu nămol sapropelic peloidogen extras din lacul Ursu produce o stare de relaxare profundă și de durată.

“Nămolul conține cantități crescute de clorură de sodiu cu efect de resorbție a edemelor (apa în exces acumulată în țesuturi tensionează atât fizic, cât și psihic), dar și de activare a circulației”, explică dr balneogog Danubius Health Spa Resort, Suzana Pretorian.

Specialiștii recomandă 5 sedințe de împachetare cu nămol pentru a menține efectul de reglare neuro-vegetativă și anti-stres  timp 6 luni. Bonus? O piele catifelată și profund hidratată.

 

Băile cu apă sărată – reechilibrare și calm

Apa sarată hiperconcentratată extrasă din Lacul Ursu are efecte benefice similare cu cele ale nămolului. Aceasta are rolul de reechilibrare a zonelor deficitare sau supraîncarcăte electromagnetic ale corpului. Spre deosebire de apele ce traversează medii urbane, intens poluate, apa extrasă din Lacul Ursu aduce cu sine o stare de calm și echilibru.

Pentru mai multe informații despre terapiile anti-stres oferite de Danubius Health Spa Resort Sovata vizitați www.danubiushotels.com/ro.

Hotelul este situat în apropierea lacului Ursu (200 de metri) și deține unul dintre cele mai moderne centre Spa din țară, oferind turiștilor o oază de relaxare și voie bună.

 

My title page contents