Vino să îți clădești imunitatea de iarnă

Iarna nu e ca vara, știi bine! Și tot la fel, ai îmvățat că, imunitatea de decembrie se cladește încet, dar sigur în lunile și zilele calde. Ai văzut ce frumos e afară? Ce soare de vară ne binecuvântează îi septembrie? Așadar, hai la o cură de sănătate bazată pe soare și apă sărată.

Pe nămol de Techirghiol, pe aerosoli, masaj si terapii personalizate. Unde? La Eforie Nord, la ANA Hotels Europa. Aici, poți face o serioasă pregatire pentru iarnă prin cresterea imunitatii grație terapiilor cu apa sarata si nămol din lacul Techirghiol, mixate cu pachetul Detox sau cu Balneo SPA.

Ți se pare o propunere ce te pune pe gânduri? Așa și trebuie! Corpul are nevoie de refacere și de un boost de energie cât mai naturală. Și apoi, nu uita: ”curele balneare se adresează tuturor categoriilor de vârstă”, punctează medicul balneolog Mihaela Cucu, directorul Director Medical al ANA Aslan Health SPA. Pacienții tineri, cu vârste cuprinse între 30 si 50 de ani au înteles rolul resurselor naturale în vindecare și aleg să ia din ce in ce mai des pauze de relaxare si sanatate. De ce? Pentru că au devenit conștienți de importanța prevenției în conditțiile provocărilor medicale și sociale din ce in ce mai mari.”, adaugă specialista.

Azi, peloidoterapia sau terapia cu nămol – substanțe formate în mod natural, în urma unor procese geologice, care în stare fin divizată și în amestec cu apa – se utilizează în practica medicala în scop terapeutic, sub forma unor proceduri locale sau generale.

Ia aminte! Nămolul chir e magic. Proprietățile sale sanogenice (de promovare a sanatatii) sunt plurifactoriale, acționând prin mecanisme complexe. Efectele benefice apar atât imediat, cât și în timp prin modificarea capacității adaptative a organismului. Terapia cu nămol acționeaza la nivelul aparatului cardio-vascular (central și periferic, mobilizând sângele din organele de depozit), la nivelul sistemului nervos central și vegetativ, immunologic și endocrin.

La ANA Aslan Health SPA, vei găsi un mic rai pe pământ. Te poți bucura de tratamente externe cu nămol și apă sărată. ”La Baza exterioară de tratament, se efectuează terapiile cu nămol rece după metoda antică egipteană, cunoscute sub denumirea de oncțiuni cu nămol – încălzire la soare/aplicație de namol rece/încălzire la soare pana la uscare/îmbăiere în apă sărată. Acestea stimulează circulația perifericaă, mecanismele de termoreglare și răspunsul imun nespecific prin bariera cutaneo-mucoasă și celulele dendritice din derm (piele).”, explică dr balenolog.

Dacă și tu vrei să te pregătești cum se cuvine pentru una, poate, dintre cele mai provocatoare ierni, atunci hai la ANA Hotels Health SPA. Ai la dispoziție masaje, oncțiuni cu nămol, aquagym sau kinetoterapie, toate cu scopul de a întări sistemul imunitar, de a elimina tulburările de somn sau de a îmbunătăți mobilitatea articulară limitată de sedentarism.

Oferta completă o regăsești aici: https://www.anahotels.ro/europa/ro/exclusive-offers.html.

 

My title page contents