Vitamine si ingrediente care îți protejează pielea de soare

Vitamine si ingrediente care îți protejează pielea de soare

 Există așa ceva? Există vitamine si ingrediente care te pot ajuta să îți protejezi pielea de razele soarelui? Ei bine, da. Desigur, nu în stare naturală, însă ele pot fi regăsite în compoziția unor cosmetice certificate BIO.

 

 

Dacă în vara asta visezi la o piele strălucitoare, dar protejată, hrănită și hidratată, ia aminte la ce produse de protecție solară apelezi. Recomandarea noastră? Alege Naturys Sun – o linie pentru protecție solară certificată BIO de către organiaţia ICEA. Este o gamă de produse specifice pentru a proteja pielea de razele UVA şi UVB.

Vitamine si ingrediente care barează soarele

  • Pruna Kakadu

  • Acerola

  • Vitamina C

Sunt doar trei ingrediente minune, care barează soarele. Acestea se reunesc într-un complex vitaminic puternic care vine să îi ofere pielii o puternică sursă de vitamine. Extractul de Pruna Kakadu este bogat în vitamina C, obţinută prin procesul de osmoză. ”Așadar aceasta este pură, stabilă și activă, iar în asociere cu extractul de Acerola, crește exponențial eficienţa acesteia”, ne explică Diana Marandiuc, Trainer Naturys România.

Ceaiul alungă radicalii liberi

Știai că polifenolii care se găsesc în ceai ajută la prevenirea formării radicalilor liberi? Și unde mai pui că aceștia exercită un efect protector împotriva nocivelor raze UVA.

Ceaiul, indiferent că e roșu, alb sau verde, aduce pielii un aport de minerale și antioxidanți care face pielea mai fină și mai fermă. Ei bine, produsele solare Naturys Sun conțin un mix între cele trei tipuri de ceai.

Uleiuri prețioase

Lista atuurilor gamei Naturys Sun nu se oprește aici. Ingredientelor de top de mai sus vine să li se adauge complexul nutritiv compus din ulei de măsline, ulei de argan și unt de Shea care hrăneşte și hidratează în profunzime.

  • Uleiul de argan organic eliberează antioxidanţi puternici pentru o protecție suplimentară, remineralizează pielea, o hrănește și îi un aspect neted și suplu;
  • Untul de Shea exercită o funcţie nutritivă, de tonifiere și o acțiune emolientă.
  • Complex Anti-îmbătrânire – produs prin combinarea uleiului de măsline, a coriandrului și a piperului negru efectuează o acțiune de blocare radicalilor liberi care sunt stimulaţi de expunerea la soare.

Filtre solare fizice

Produsele de protecție solară naturys Sun folosesc exclusiv filtre solare fizice, cum ar fi Dioxidul de Titan şi Oxidul de Titan. Acestea permit o protecție activă și în condiţii de siguranţă.

Textura produselor este ușoară și fluidă, uşor de aplicat, potrivită pentru toate tipurile de piele, chiar și cele mai sensibile.

 

My title page contents