Stiai ca parul tau se poate bucura, in doar cateva minute, de un volum extraordinar? Secretul se afla la Sebastian Professional si trebuie sa iti spun, vei fi surprinsa. Este vorba de cenusa vulcanica!

Cenusa vulcanica este ingredientul care sta la baza pastei pentru volum Sebastian Eruptek. Aceasta pasta cremoasa transforma parul si ii ofera extravolum remodelabil, ultrarapid.

Textura si efectele de volum pot fi adaptate, dupa dorinta, de la subtil la exploziv. Spre exemplu, daca iti doresti un look simplu si elegant poti opta pentru suvite drepte sau varfuri ondulate si putin volum la radacina. Astfel, vei obtine un aspect delicat al coafurii, iar suvitele nu vor mai fi netede la radacina, ci vor capata un plus de volum.

Pentru volum exploziv, pe de alta parte, poti alege sa iti incretesti parul, si apoi sa aplici pasta cu cenusa vulcanica Sebastian Eruptek.  Rezultatul? O coafura stylish, potrivita stilului din anii `80.

Modul de utilizare al Sebastian Eruptek: Pasta pe baza de cenusa vulcanica se amesteca in palme si se distribuie uniform pe parul uscat. Parul se modeleaza pana cand produsul devine uscat. Pentru textura si volum exploziv este recomandat sa distribui pe parul umed, iar apoi sa-l usuci cu foehnul.

Pret recomandat de vanzare 85lei  (75ml)

Exclusiv pentru saloanele partenere SEBASTIAN Professional

My title page contents