Copii de celebrități: vedetele care au devenit părinți în 2017

copii de celebrități

2017 a fost un an important pentru vedetele de la Hollywood! Sportive, actrițe și cântărețe sau pur și simplu persoanje ale scenei mondene din L.A. au devit părinți. 

Instyle.com a intocmit o listă cu bebelușii vedetelor, născuți în 2017, iată doar câteva dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cupluri de la Hollywood, care au devenit părinți anul trecut:

Armie Hammer și Elizabeth Chambers  au acum cel de-al doilea copil

La începutul anului trecut, pe 15 ianuarie, actorul Armie Hammer și soția lui se bucurau de venirea pe lume a celui de-al doilea copil, un băiețel.

#PharrellWilliams #Pharrell #Helen #HelenLasichanh #PharrellAndHelen

A post shared by Helen Lasichanh (@pharrell_helen) on

Copii de celebrități: cine a făcut tripleți?

Cântărețul Pharrell Williams și Helen Lasichanh au devenit părinți de tripleți în 2017. Pe lângă cei trei copii pe care iubita artistului i-a adus pe lume anul trecut, cuplul mai are un băiat de 8 ani.

My prom date to the revolution #WHYWEWEARBLACK #TIMESUP

A post shared by Natalie Portman (@natalieportman) on

Natalie Portman a născut cel de-al doilea copil!

Actrița câștigatoare de oscar, Natalie Portman, a născut anul trecut cel de-al doilea copil. Ea și soțul ei, Benjamin Millepied s-au bucurat de venirea pe lume, pe 22 februarie a fetiței lor Amalia.

Brad, Irina and that little angel seen yesterday in LA!😍❤️😇 #BradleyCooper #IrinaShayk

A post shared by Bradley Cooper (@bradleycooper_original) on

Bradley Cooper și Irina Shayk au un copil împreună

Actroul nominalizat la Oscar, Bradley Cooper și iubita lui, modelul de la Victoria`s Secret, Irina Shayk au împreună un copil, începând cu 2017.

Copii de celebrități: Camilla Luddington și Matthew Alan au o fetiță

Starul din Anatomia lui Grey și prietenul ei au devenit părinți în primăvara lui 2017. Cei doi au împreună o fetiță, cu care actrița se laudă mereu pe instagram.

🌸 Thank You @JonBuscemi

A post shared by Ciara (@ciara) on

Ciara și Russell Wilson au tot o fetiță

Cântăreața Ciara a născut în luna aprilie a anului trecut. Ea și Russell Wilson au împreună o fetiță, iar vestea a fost dată pe Instagram. Fetița a venit pe lume la 7:03 p.m. și a fost o bucurie pentru Ciara și Wilson.

Copii de celebrități: Zooey Deschanel și Jacob Pechenik au un băiețel

Actrița și soțul ei s-au bucurat anul trecut de venirea pe lume a celui de-al doilea copil, un băiețel, Charlie Wolf. Băiețelul s-a născut în primăvara lui 2017, iar întreaga familie s-a bucurat nespus! Cei doi mai au împreună o fetiță.

George și Amal Clooney au gemeni

În iunie 2017, cuplul formal din actorul George Clooney și avocata Amal au devenit părinți pentru prima oară. Amal a născut doi gemeni, Ella și Alexander.

Estou PRESO a estes bebés lindos ahahahah ❤️❤️❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Cristiano Ronaldo – are gemeni cu mama surogat

Fotbalistul are gemeni! Începând din iunie, Ronaldo are doi gemeni, făcuți o mama surogat. Fotbalistul este absolut adorabil alături de copiii lui! Pe lângă cei doi gemeni, Ronaldo mai are un bebeluș cu actuala lui iubită.

Copii de celebrități: Nikki Red, mamă pentru prima oară

Cuplul format din Nikki Red și Ian SOMERHALDER: o fetiță pe nume Bodhi Soleil. Fetița a venit pe lune în 25 iulie, iar cei doi și-au anunțat fanii în legătura cu sarcina în luna mai, când au postat pe Instagram o poză cu descrierea: „Cum poți iubi pe cineva atât de mult, fără șă îl cunoști!”

Priscilla and I are so happy to welcome our daughter August!

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck) on

Mark Zuckerberg și Priscilla Chan au o a doua fetiță

Cuplul a anunțat vestea printr-o postare pe Facebook. Aceștia le-au spus fanilor că au un nou membru în familia lor, o fetiță pe nume August. Ea s-a alpturat surorii ei, Max, cealaltă fetiță a cuplului, născută în 2015.

Serena Williams a devenit mamă în 2017

Serena Williams și lodognicul ei, Alexis Ohanian, fondatorul Snapchat au împreună o fetiță, care s-a născut în 2017.

Jessica Alba și Cash Warren au începând cu 2017 primul băiețel!

Jessica Alba a născut, chiar în ultima zi a anului 2017 primul ei băiețel. Actrița și iubitul ei au anunțat marele eveniment cu o poza pe Instagram. Cei doi și-au fotografiat copilul nou – născut și au postat pe Instagram, lăsându-i pe fanii lor să se bucure și să îi felicite.

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au gemeni!

Poate fi ceva mai sexy ca Enrique Iglesias în timp ce când „Do you know”? Da, Enrique Iglesias tătic de gemeni! El și iubita lui, sportiva Ana Kournikova au acum doi gemeni, Nicholas și Lucy. Cei doi copii s-au născut în decembrie, la Miami, fără ca cineva să fi știut înainte că cei doi îndrăgostiți așteaptă copii.

 

 

My title page contents