Volumul unui păr subțire cu spuma leave-in se obține

Părul fin nu este chiar atât de dificil de îngrijit cum poate părea. Un sfat, un truc, dar mai ales un produs adecvat reprezintă soluția problemei tale.

 

Persoanele cu păr fin au adesea senzația că au o podoabă capilară cu probleme și puține fire. De fapt, senzația de păr bogat este dată de grosimea firului. Un păr fin este cu aproximativ 0,05 mm mai subțire decât un păr normal, iar acest lucru îl face să fie puțin mai sensibil. Unele cercetări cu privire la numărul firelor care formează un volum mediu, arată că: blondele au aproximativ 150.000 de fire de păr, în timp ce majoritatea femeilor cu părul închis la culoare au aproximativ 100.000 fire. Dacă și tu crezi că ai un păr fin, apelează la un specialist. La Londa Professional găsești produse menite să te ajute să obții efectul de păr bogat, plin de volum.

IMPRESSIVE VOLUME LEAVE-IN CONDITIONING MOUSSE – Este o spumă fără clătire, pentru hidratare și volum instant. Te ajută să obții un păr cu aspect mai des, mai bogat.

Formula cu ingrediente speciale pentru părul fin și subțire este inspirată de lemongrass și bambus:

  • Lemongrass-ul este o plantă medicinală care conține numeroase uleiuri esențiale cu multe beneficii pentru sănătate;
  • Bambusul este o plantă care crește foarte repede și care conține preponderent lignină, un tip de fibră ușoară și elastică cunoscută pentru proprietățile sale de fortifiere.

Cum aplici?

Distribui spuma pe părul umed. Nu clătești.

 

Dacă îți dorești un păr cu volum instant și fortifiat, recomandarea noastră este: IMPRESSIVE VOLUME LEAVE-IN CONDITIONING MOUSSE  de la Londa Professional. Preț: 40 lei.

 

My title page contents