„Vreau la mama” – chiar si la 35 de ani

"Vreau la mama" - chiar si la 35 de ani

„Vreau la mama” – chiar daca am 35 de ani. Ei ine, atunci cand imi e greu, simt ca cel mai bine imi e la mama in brate. Afla de ce!

 

Vine un moment cand orice om se distanteaza de parinti si invata sa devina adult. Aceasta transformare nu taie toate legaturile cu parintii. Si mai ales, nu pe cele cu mamele. Ele raman in rolul de ajutoare si sustinatoare morale indiferent de varsta copilului. Este foarte probabil, ca pe parcursul vietii, sa nu intalnim nicio alta persoana, a carei iubire sa ne aline si sa ne linisteasca pecum cea a mamei.

Dragostea de mama

Sanatatea noastra, gandurile, emotiile, comportamentul si stima de sine sunt influentate major de mama inca din viata intrauterina. In afara de nutrienti, prin intermediul sangelui si a lichidului amniotic, mama ii transmite fatului fiecare gand, teama, vis si aspiratie. Este si unul din motivele, pentru care mamele ne pot face atat de usor sa ne simtim vinovati.

Amintiri din alta lume

Corpul nostru isi aminteste, cand mama a fost suparata, deoarece primea un flux de sange mai mic prin cordonul ombilical. Modul in care se simtea determina cat oxigen era disponibil ca organismele noastre sa se formeze. Gandeste-te la acest lucru ca la o amprenta ancestrala de asigurare ca mamele noastre sunt fericite cu noi.

Te-ar putra interesa si acest articol.

Relatia cu mama

Priveste relatia ta cu mama intr-un mod eliberator. Pe o anumita treapta sufletului nostru suntem prietene cu mamele noastre. Ele sunt cele care s-au angajat sa fie ghizi ai sufletului nostru in aceasta lume. Chiar daca traim cu impresia ca nu avem mama pe care ne-am fi dorit-o, cu siguranta avem mama de care sufletul nostru are nevoie.

Afla cum e sa fii mama la 42 de ani.

Sufletul stie mai bine

Fiecare dintre noi are nevoie sa se conecteze la energia materna. Poti face asta nu doar in relatia cu mama ta, ci in relatia cu energia creatoare a naturii. Orice floare, orice samanta care incolteste, sunt manifestari ale acestei energii. Cand ai nevoie de mama, petrece timp in natura, pentru a te impregna cu energia sa creatoare. De asemenea, mananca alimente organice, vii, pentru a te hrani din energia Pamantului. Stai descult pe pamant, pe iarba sau pe nisip. Nu uita! Este natural sa avem nevoie de mama.

 

Citeste si despre cum e sa fii mama unui copil introvertit.

 

 

 

Articol inspirat de drnorthrup.com

My title page contents