3P9X6WqoVi2Fjy8BsuHuhiC3LyBEy4zniid

Special pentru tine: 3 măști de hidratare pentru vară! Când pielea se bronzează, inevitabil se usucă devenind ternă și plictisitoare! De aceea, am ales pentru tine cele mai bune tratamente pentru a reda luminozitatea și vitalitatea feței. Le poți face chiar tu… acasă!

Vara ne bucurăm de mult soare, dar asta înseamnă, pe lângă un ten bronzat, si un ten uscat, deshidratat si tern. Soarele și sarea oferă nenumărate beneficii întregului organism, dar și unele probleme privind aspectul pielii. Dacă bronzul este perfect, asta nu înseamnă că pielea feței este într-o stare de sănătate excelentă. Fața este una dintre cele mai sensibile părți ale corpului, prin urmare și cea mai afectată de efectele negative ale soarelui și ale sării asupra pielii. O mască de față oferă pielii un aspect mai sănătos și mai luminos, parcă revigorat.

Iată 3 măști de hidratare pentru vară:

1. Mască de față cu avocado și miere

Vara, masca pe bază de avocado și miere este o mană cerească pentru tenul deshidratat și tern. Avocado, de fapt, facilitează producerea de colagen prin creșterea atât a elasticității, cât și a moliciunii epidermei. Rețeta este foarte simplă: ai nevoie de o jumătate de avocado copt și o linguriță de miere. Scoate sâmburele de avocado, apoi zdrobește pulpa de avocado cu o furculiță. Adaugă mierea și amestecă până obții un fel de cremă: aplică amestecul pe față, lăsându-l să acționeze aproximativ 30 de minute.

 2. Mască de față cu mușețel și morcov

O mască de față energizantă de vară este ceea ce ai nevoie pentru a-ți recupera pielea de la expunerea îndelungată la soare. Obținut dintr-un amestec de morcov și mușețel, acest tratament are puterea de a revitaliza și calma epiderma. Pentru a obține masca, ai nevoie de 2 plicuri de flori de mușețel, 1 morcov mare, o linguritță de miere și două linguri de iaurt simplu. Mixezi morcovul până obții un amestec omogen și, între timp, prepari o infuzie de mușețel foarte concentrată. Combină toate ingredientele amestecând cu o lingură și aplică amestecul pe față și pe gât timp de un sfert de oră. După acest timp, clătește cu apă caldă.

 3. Mască de față cu banane și iaurt

Această mască garantează o hidratare instantă. Aceste alimente, de fapt, combinate între ele, dau viață unui compus cu valoare nutritivă ridicată, antiinflamator, anti-îmbătrânire și emolient. Ingredientele necesare pentru preparare sunt: o jumătate de banană, 2 linguri de iaurt simplu și 1 linguriță de ulei de măsline. Curăță banana și zdrobește-o cu o furculiță, după ce o tai în felii. Pune piureul de banane într-un bol și amestecă celelalte ingrediente până se omogenizează. Aplică masca pe față și las-o să acționeze aproximativ douăzeci de minute, apoi clătește-o cu apă caldă.

My title page contents