In Romania, sunt peste 350.000 de iubitori de dinozauri. Tu faci parte dintre ei? Ai dat o raita pe la Rasnov ca sa vezi Dino Park?

 

Dino Parc Rasnov, cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei, a implinit un an de la deschiderea oficiala.

“Suntem incantati de faptul ca atat de multi oameni au venit sa viziteze parcul intr-un singur an si ca o parte dintre ei au decis sa ramana in Rasnov. Acest lucru a insemnat, pe langa cresterea semnificativa a numarului de turisti din zona, si dezvoltarea economiei locale si a infrastructurii turistice. Ceea ce ne bucura si mai tare este ca am reusit sa obtinem sprijinul comunitatii academice, iar aceasta colaborare ne-a permis sa le aratam vizitatorilor nostri fosile unicat ale unor dinozauri gasiti pe teritoriul Romaniei”, a declarat Adrian Apostu, managerul Dino Parc.

In ultimul an, Dino Parc Rasnov a organizat 3 expozitii stiintifice unicat in cadrul carora a pus gratuit la dispozitia vizitatorilor scheletul dinozaurului “Balaurul Bondoc” (singurul de acest fel din lume), scheletul aproape intact al unui mastodont (singurul complet in proportie de 85% din lume) si o expozitie de roci si fosile inedite descoperite in zona muntilor Carpati.

“Pentru ca interesul pe care oamenii il manifesta fata de parc este atat de mare, incercam sa aducem mereu lucruri noi, interesante si educative. De aceea, reinvestim o buna parte dintre venituri pentru a dezvolta in permanenta parcul, atat la nivel interactiv, cat si la nivel stiintific”, a adaugat Adrian Apostu.

Dino Parc Rasnov este o zona de agrement si un muzeu in aer liber, situat pe Strada Cetatii, in apropiere de Cetatea Rasnov. Pe langa un traseu impresionant, cu 46 de dinozauri in marime naturala, parcul dispune de locuri de joaca pentru copii, casute in arbori, un cinematograf 9D si multe alte zone interactive. Pretul unui bilet este de 28 de lei pentru un adult si de 22 de lei pentru copii. Pentru copiii cu varsta sub 3 ani, intrarea este gratuita.

Informatii suplimentare puteti gasi si pe paginile oficiale:

www.dinoparc.ro si https://www.facebook.com/dinoparcrasnov

My title page contents