60 de ani de mama

Cariera de mama e cea mai lunga si cea mai suprinzatoarea. Si tot asa aniversarile si momentele de sarbatoare. Azi, o mama implineste 60 de ani. Si nu orice mama. Ci mama Mariei. La multi ani!

 

Joi a fost ziua mamei mele. A implinit 60 de ani intregi. Urma sa ii facem o mega surpriza. Sa vina sora mea in tara, sa aparem la usa toti 5, cu tort, cu flori. Apoi, a doua zi dimineata sa ii ducem intr-o cazare superba, ca de mult nu au mai fost.

60 de ani de mama

Daaa, sigur! Mai intai am aflat ca sora mea vrea sa plece inainte noastra, apoi am aflat ca tata stia despre tot. Apoi, ca sa se aranjeze toata treaba, Matei, fiul nostru cel mare si-a infipt un ghidon de bicicleta in ficat. Da, stiu! Viata cu doi baieti este tot timpul palpitanta! Putem sa ne facem un abonament la Grigore Alexandrescu! Sau mai bine NU!

Momente cu mama

Daca am avut interdictia de a parasi orasul, Stefan, mezinul, a pus frumos mana pe telefon si l-a chemat pe Mahomed la munte! Si s-au executat bunicii instant! Cu borcane, cu tot. Cu muraturi, zacusti, branzeturi, torturi de casa si compania! Zici ca vine o mica armata, cu pinuri pe care urmeaza sa le plaseze in puncte strategice ale bucatariei si camarii! Dar sa nu ne plangem zic!

Mama ne ajuta

Am petrecut timp toti 7 sau fiecare cu biserica lui. Noi am fugit 2 seri la rand. Stiti cum sunt parintii care nu au bone sau ajutoare in oras cand prind unul la cateva luni? Fug mancand pamantul! Nu conteaza unde! ☺

Am apucat sa avem si O masa tihnita din multe. Si in rest o mica furtuna s-a produs in casa noastra. Am fost agitati care mai de care.

Mama la 60 de ani

Si iata cum, de unde visam la surpriza anului (ca doar o data implineste o mama 60 de ani!), la cel mai frumos buchet si relaxare in natura, am primit 2 vizite la urgenta (3 cu cea de luni), copii si parinti agitati, intrari si iesiri din casa pe fuga!

Cum era aia cu Dumnezeu rade de nu mai poate, in timp ce tu iti faci planuri?

 

 

 

My title page contents